keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Vaikeita aikoja

Vaikeita aikoja; Piri on kolmatta päivää Tammiston Evidensian teho-osastolla virtsatietukoksen vuoksi. Munuaisarvot eivät ota laskeakseen. Ne kävivät huonoimmillaan jo yli tuhannessa ja tulivat sieltä alas pysähtyäkseen reiluun 400:ään. Viitearvo on alle 200:ssa. 

Tämän päiväisen käyntimme jälkeen Piriltä otetaan bakteeriviljely virtsasta, josta tutkitaan olisiko katetrointi mahdollisesti aiheuttanut virtsatietulehduksen. 

Eri lähteistä riippuen, Pirin paranemisennusteet ja hoidon kuva ovat ristiriitaisia. Tänään lääkärikeskustelun jälkeen päätimme, että Piriä pidetään sairaalassa ainakin vielä kaksi päivää. Bakteeriviljelyn tulokset tullenevat tietoomme illalla. Mitä sen jälkeen tapahtuu, emme tiedä.

Päivällä puhelinkeskustelun perusteella Pirin voinnista annettiin perin negatiivinen kuva ja väläytettiin jopa luovuttamista. Päätimme kuitenkin lähteä käymään paikan päällä, jossa toinen lääkäri piti varsin luonnollisena pitää Piriä pari päivää hoidossa. Hienovaraisesti hän tiedusteli kuitenkin ensin lisääntyvistä kustannuksista. Yritämme pysyä aktiivisina ja onkia kaikki mahdollisuudet ja näkökulmat. 

Tänään on Pesosen tyttären Sofin nimpparit, joten yritämme edes hieman juhlia niitä. Pidetään kaikki tassuja pystyssä, jotta Piri toipuisi.  

4 kommenttia:

 1. Voi miten huonoja uutisia. Mutta niin kauan kuin on elämää, on toivoa.. Luotan teihin tässä täysin.

  VastaaPoista
 2. Voi harmitus, onpa Piri kipeä ja teillä pohdittavaa. Tsemiut!

  VastaaPoista
 3. Oivoi , kaikki maailman tsempit Pirille . Ei luovuteta .

  VastaaPoista
 4. Paljon tsemppiä Pirille sinne osastolle ja teille kaikille kotiväelle! Toivotaan parasta niin kovaa kuin pystytään <3 <3 <3

  VastaaPoista