lauantai 18. toukokuuta 2019

Viihdytysjoukon täsmäisku

Nyt kun Piri on puolikuntoinen ja henkilökunta herkässä tilassa, niin hädän hetkellä Tippa ottaa niskasta kiinni ja alkaa viihdyttämään. Vanhan Rouvan revyy-liike on hyppy oven päälle! Oooh!

Hannu nauttii esityksestä

Laku ja Sofi turvarajalla

Oven kolahtaessa kaapistoa vasten, henkilökunta säpsähtää ja rientää Vihreän huoneen ovelle. Nelijalkainen väestö reagoi tietysti myös tilanteeseen.

 Henkilökunta on ensin paikalla, eturivissä ja kaula kenossa tapittaa ylös. Parin metrin päässä Laku tapittaa henkilökuntaa, eikä ymmärrä vielä minkä vuoksi ovi kolahti "itsekseen". Laku siirtää katseensa oviaukon yläpuolella olevan ikkunan taakse ja näkee siellä Tipan silmät. Jättiläis-Tippa! Siinä vaiheessa Lakua viedään! Turvaetäisyyden turvarajalle Laku saa kaverikseen Sofin. Nelin silmin uskaltaa tapittaa. Hannu käy tarkastamassa tilanteen, samoin nykyhetkeen paluuta tekevä Piri. 

Tippa steppailee tovin yläpangolla ja tulee sovinnolla henkilökunnan hissillä alas. Show on ohitse. Ei encorea, kiitos. Ei nyt.


Piri palvoo vanhaa Rouvaa



6 kommenttia:

  1. Tipalla on oikein hyvä tähystyspaikka - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tippa tykkää välillä aiheuttaa hämminkiä. Reipas likka! -henkilökunta-

      Poista
  2. Vanha rouva jaksaa hienosti loikkia korkealle! Pitähän sitä toipilaalle (voi miten surkea näky <3) tarjota jotain katseltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toipilas tarvitsisi jotain muutakin, sillä vuorokauden aikana on otettu hieman takapakkia. Kipulääkettä pumpataan ja toivotaan, että kroppa pelaa siinä sivussa. Tulevalla viikolla on kontrolli. Onneksi muut yrittävät hieman lohduttaa tekemisillä. -henkilökunta-

      Poista
  3. Viimeinen kuva: Hannu-poliisi päättää viedä Pirin pois vaaralliselta katselualueelta tarttumalla selkäkarvoihin "Hajaantukaa!!Täällä ei ole mitään nähtävää!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno huomio ja hieno tulkinta! Näinhän siinä näyttää tapahtuvan. Hannu tosiaan ottaa monesti asioita huomioon ja näin toimii tässäkin tilanteessa. -henkilökunta-

      Poista