tiistai 14. tammikuuta 2020

Tiistaihuuto - keskiviikkolepo -torstaihuuto - katsastus

Välillä on kelpoa hoitaa asioita rytinällä. Kerralla pois. Käytimme kuitenkin loiventavaa, kaksi eläinlääkäriä yhdelle viikolle-tekniikka eikä esim. useampaa kissaa samalle käynnille. Viikon kruunasimme auton katsastuksella.

Sofilla oli aika tiistaille ja Tipalla torstaille. Sofilla hammaskivenpoisto ja Tipalla kilpirauhaskontrolli. Eri lääkäriasemat. Se onkin mukavaa, että kaupungista löytyy kaksi eri eläinlääkäriasemaa - matkaa 450 m tai 1,9 km. Saa valita tai olla valitsematta. 

Sofi meni vaikeamman kautta koppaan, koska Tippa on kuuro. Sofi väisteli ja harhautteli, kun taas Tippa istui sylissä ja kehräsi. Sofi näki ja kuuli, Tippa ei nähnyt, eikä kuullut - koppa tuli ikävästi yllättäen takaapäin. Sitten mentiin.

Sofin kanssa olimme etuajassa. Tipan kanssa tähdättiin sovittuun kellonlyömään. 


Tippa - tuo määrätietoinen kissa


Sofilla rutiininomainen hammaskivenpoisto ja Tipalla nopea verinäytteen otto. Molemmat sujuivat hyvin ok. Sofilla todettiin (oli todettu jo viime kerralla, mutta nyt saimme tietää) katkennut kulmahampaan kärki ja Tippa totesi seinällä heiluvan stetoskoopin. Sofi halusi nopeasti kotiin, Tippa olisi halunnut jäädä hoitohuoneeseen ihmettelemään. 

Sofin reissu nukutuksineen 2½ tuntia ja Tipan retki ilman nukutusta 15 min. 

Pöhnäinen Sofi huhuilee poikia

Sofi huusi, Tippa huusi. Sofi huusi kotona, Tippa kotona, rappukäytävässä, autossa, vastaanotolla saapuessa, vastaanotolla lähtiessä. Pöhnäinen Sofi huuteli kotona kavereita, "Missä te olette? Lakuu, Piriii!". Pojat eivät tulleet ammeen alta. Sitä vastoin Pesonen kipitti huutavan tyttärensä perässä. Hannu ja Jetta tulivat katsomaan, mutta he eivät olleet Sofin toivomat Laku ja Piri. Reilun puolen tunnin huhuilun jälkeen tilanne tasaantui. Tippa käytti oktaavikorttia heti, kaikuvassa rappukäytävässä. Autossa oli hiljaisempaa. Vastaanotolle saavuttaessa Tippa ilmoittautui itse. "Minä täällä!!!", huusi Tippa. Lääkäri kiiruhti tervehtimään ja otti meidät heti vastaan. Toimenpidehuoneessa oli hiljaisempaa, mutta kun Tipan jalka katkaistiin eli laitettiin verinäytteen ottokohtaan side, alkoi pyöriminen ja levoton kurina. Tippa kiljaisi kassalla henkilökunnan palvelemaan ja lasku saatiin nopeasti maksettua. Ei kahta sanaa, kun kuitti oli lompakossa. Loppumatka oli hiljaista, sillä piti keskittyä ontumiseen. Kotona side saatiin nopeasti jalasta ja Tippa rauhoittui.

Tiistaina oli Sofi lääkärissä, keskiviikko oli lepopäivä, torstaina Tippa lääkärissä, perjantaina auto katsastuksessa. "Tööt", töötti toimi. Auto meni läpi. Tehokas viikko.

   

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Välillä täytyy touhuta, että saa aikaiseksi - unohtamatta lepoa. -henkilökunta-

   Poista
 2. Tekemistä on ollut! :D Oliko Tipan kilpirauhasjutut ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhaviikko. Tipan kilppareista tullee vielä oma erillinen juttu). -henkilökunta-

   Poista