lauantai 18. huhtikuuta 2020

Tätä on kevät - himskatti!



Teräsmies laskeutuu nokka edellä asvalttikatua ja samaan aikaan ukkonen iskee valotolpasta toiseen! Jylisee ja klo on illalla niin paljon, että perheen vekkulimmat kaksijalkaiset porhaltavat hattaraniittyjä kuola poskella. 

Tippa ei kuule koko totuutta, mutta ymmärtää hyvä päälle. Äkkiä ikkunaan! Tippa ikkunaan, sillä näin suurta citykattia se ei ole kuuna päivänä nähnyt ja tämä täytyy t o d e l l a nähdä!!! 




Kissa kuolaa ruudun takana, eikä sillä ole halaistukaan sanaa paistinpannun koosta johon tuo rötkäle mahtuisi. Liikkuu, se on syötävää, eikä tonttu henkilökunta edes näe sitä. Tarvitaan kamera ikuistamaan tilanne keittokirjan sivulta. Kissa kuolaa.




Kannon päällä kiehuu. Onko seuraava pata valmiina!? Oravasta tehdään jälkkäriä ja se syödään näk näk näk leivän kera. Sitkeydestä viis, me olemme sitkeämpiä ja jaksamme tuijottaa ja unelmoida ja jaksamme. Tätä on kevät. Himskatti!





6 kommenttia:

  1. Keväässä on monta jännää juttua! Meilläkin kiertää traktorin rinkiä paljon enemmän kuin talvella ja niitä on kiva seurata korkeuksista - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aina joka kevät kärkkynyt nuo citykatit, eli ne vempeleet jotka harjaavat katuja. Ne on jänniä. Nyt kun en enää kuule, niin henkilökunta pitää huolen että näen katit. -Tippa-

      Poista
  2. No onpa kaikkea hienoa nähtävää ja kuolattavaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nää on nää jokakeväiset jutut - mutta aina ne yhtä hauskoja! -Petskin porukka-

      Poista
  3. Onpas monen näköisiä otuksia, varsinkin tuo eka!
    Viime kesänä meiltä näkyi semmoinen ihan hirrrrveän korkea torni, minkä nokassa kuskattiin jotain tavaraa naapuritalon katolle. Se oli tosi jännä! Nyt ei näy kuin tirppoja ja kärpäsiä, mutta kyllä niidenkin kanssa hauskaa saa aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä on jo kärpiäisiä! Wautsi. Näihin ikkunapuitteisiin ne eivät ole vielä tulleet. Tornijutut on pelottavia - me pelätään koko porukka niitä. Ääni ja sitten se tornikoura joka heiluu niin ettei sitä osa ennustaa mihin se päätyy. Kaksijalkaisetkin yleensä heiluttavat sille. Lienee karannut ja siksi pelottava! Kevään merkkien jatkoa! -Petskin porukka-

      Poista