perjantai 3. huhtikuuta 2020

Lukijan toive - best4pets kissapömpeli - mitä kuuluu

Marraskuun alussa hankimme Puuilosta fiinin best4pets kissapömpelin. Sohvalla vietettyjen tasakaisten aikana henkilökunta huomasi, kuinka fiinistä kissapömpelistä alkoi varsin nopeasti kuoriutumaan turhakkeen tuntuinen susi. Suurin mielenkiinto oli kohdistunut lähinnä pahvilaatikkoon, jossa pömpelin osat olivat tai sitten työkaluihin joita käytettiin pömpelin kasaamiseen.

Lukeva blogikansa nappasi yskästä kiinni ja haistoi jonkinnäköisen katkun alun. Bloggarit Pepsi ja Max yrittivät lohdutella pömpelin pinttymisen jälkeisestä suosiosta, kun sitä vastoin Elli tulkitsi valtaistuimen tyhjentyvän ennen lämpeämistä. Katkuahan tuo. Henkilökunta lupasi palata asiaan.

Pömpeli on talossa edelleen. Niillä teloilla johon se marraskuun alussa jäätyi. Onko sitä käytetty. Ei. Tai on. Ei. On viimeisen kahden kuukauden aikana - siihen tarkoituksen johon se hankittiin. Kerran on Hannu pötkötellyt sisätiloissa ja Piri pötkötellyt katolla. Nämä henkilökunta on omin silmin nähnyt ja toisesta toteamuksesta valokuvan saanut. Useampaan otteeseen Laku on pitänyt sitä "ilmoitustaulunaan". Ei sitä vessaksi hankittu. Ei. 


Piri pömpelöi

Hyvännäköinen se edelleen on. Oikean mittainen siihen paikkaan johon se pudotettiin. Hieno, edelleen kiiltävä pinta. Ja sen käytönkin suhteen henkilökunta on tragikoomisen optimistinen. Jos ajattelemme pömpelin elinkaarta, niin se on sijoittunut Suomen ankaran talven jaksoon. Onko pömpeli ollut patterista huolimatta liian viileä? Eikö se sen takia ole ollut kuin välttämätön läpikulkutasanne kissapedeille? Piri tavattiin pömpelin katolta ja silloin oli tämän kevään tähän astisesti lämpimin hetki. Ehkä pömpelin tarkoitus löytyykin viilentäjänä, eikä niinkään lämmön- tai tunnelman lähteenä? 

Henkilökunta ei luovuta vaan antaa vuoden kierron vaikuttaa. Sama kuin vastahankitulla puutarha tontilla; älä koske vuoteen mihinkään, vaan tarkkaile. Antaa kaikkien kukkien kukkia!Marraskuun teksti: 


2 kommenttia:

 1. Pömpeliraportti jee! Piti ihan (taas) käydä Puuilon sivuilla katsomassa ja ihailemassa ja miettimässä, mahtuisiko moinen pömpeli meillekin.

  Käyttöaste ei jee, Lakulle erityis-ei-ei-ei-jee. D: Mutta ehkä pömpeli on tosiaan parhaimmillaan vasta sitten, kun kuuma aurinko paahtaa ja kissat sulavat. Sitten siinä maataan porukalla ja taistellaan parhaasta tilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan tuore tilannetiedotus; pömpeli käännettiin tänä aamuna toisin päin niin ettei sinne (Laku) pääse sisälle. Yöllä oli taas ilmestynyt "kirjoitus" seinälle. Toimikoon pömpeli nyt kantena. Voih. -henkilökunta-

   Poista