perjantai 13. helmikuuta 2015

Pesonen seikkailee - (lue; Pusunen seikkailee)

Pesonen - Pusunen seikkailee
Pesonen - tai tarkemmin silloin kun Petskillä on seikkailuvaihde päällä, sanomme Pesosta Pususeksi. Pesonen muuttuu Pususeksi kun Pesonen kolkuttelee vessanovea tai raapii sitä. Tai sitten kun Pesonen kolaa vaatehuoneen - tai parvekkeen ovea. Yleensä Pusunen tulee "kehiin" silloin kun se yllättää meidät, on jotenkin oudossa paikassa siihen nähden missä Pesosen kuvittelee tai odottaa olevan. Pusunen saattaa löytyä yht´äkkiä makuuhuoneen yöpöydältä ruokakipon luota rouskuttamassa napsuja. Tai leikkimästä niin villisti, että luulemme Pesosen olevan esim. Laku. Pesonen kääntyy matolla helposti Pususeksi kun se leikkii ja kierähtelee vastustamattoman hellyyttävästi selkänsä kautta ympäri, kirhatelee ja tietämättään temppuilee suurella persoonallaan! 


Pusunen tapittaa Pluto silmillä

Kaikki seikkaileminen ja yllätyksellisyys tekee Pesosesta Pususen. Ja yhtälailla Pesonen tuntuu yllättyneeltä kun saamme sen odosta paikasta kiinni karvan nilkoissa. Se nostaa päätänsä kuullakseen paremmin ja pälyilee meihin päin ympyräpyöreillä kysyvillä silmillä. Pluto silmillä. Saman se tekee korvilla ja ihmettelee samalla miksei jo ovi aukene? "Mitäs ihmeellistä tässä on, että pitää Pususta kiljua?". 
Yleensä tempusta Pesonen saa avoimen oven ja sitä ennen kunnon kupsutukset ja rapsutukset. Taita Putski tietää mistä narusta vetelee! Husse


Kauppakeskuksen aulassa oli ruotsalaisen Hussen koiran- ja kissantarvikkeiden esittelijä. Tuotteita oli esillä pääsääntöisesti koirille, mutta muutama kissoillekin suunnattu tarvike löytyi, lähinnä ruokaa ja hiekkaa. Mukaan tarttui 400 gramman kissanruokapurkki sianlihaa ja jänistä.

Husse toimii verkkokauppana ja yli 30:n euron tavarat toimitetaan kotiovelle ilmaiseksi, muuten peritään viiden euron pientoimituslisä. Husse myy koirien tuotteiden lisäksi, kissojen kuiva- ja säilykeruokaa, hiekkaa ( kolme eri laatua), hygieniatuotteita ja tarvikkeita.
  


Husse patè, sianlihaa ja jänistä, 400g

Patè on erittäin erittäin pehmeää ja purkissa luvattu hyvä sulavuus tulee varmasti toteutumaan. Koostumus on lihaa ja sen sivutuotteita (sianliha 6%, jänis 6%), auringonkukkaöljyä, kivenäisaineita ja vitamiineja. 

Päiväruokana tarjoiltu Husse keräsi enemmän nuuhkijoita kuin ruokailijoita. Sofi söi, jonka jälkeen peitti. 


Sofi nauttii Husse-ateriaa, Hannu
vielä empii.
Parin tunnin päästä Pesonen tallustaa samalle kipolle ja valitsee ensin Canaganin ocean fishin ja syö sen, jonka jälkeen siirtyy Hussen sianliha & jänis-lautaselle. Maistaa siitä pari haukkua ja jatkaa ocean fishin parissa. Lopulta päätyy peittämään molempia lautasia. 

Seuraavana päivänä Husse uudelleen tuoreena tarjottuna häviää ripeämmin, eikä jää lautaselle koskemattomana.


Asteikko 1-5 tähteä


Lähde:
www.husse.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti