sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Viriili poika PiriTyynyn kunto Pirin käsittelyn jälkeen
Piri on valon lisääntyessä varsin viriili poika. Se tarkoittaa sitä, että saan kääntää ja pöyhiä tyynyä varsin usein, kun sitä hieman poljettu. Piri osaa tehdä temppunsa kaikessa hiljaisuudessa, eikä kaveri nykyään edes kummemmin nolostu kun se saadaan housut nilkoissa hommasta kiinni. Siinä se tohkeissaan selkä kaarella polkee kuin postilaukku olisi täynnä jaettavia kirjeitä. Saattaa hieman kirahtaa kuivan ketjumaisia ääniä. Ja tätä lemmenkurnauttelua kestää pitkään. Polkee ja tamppaa tassuja pehmeätä tyynyä vasten. Tuntuu nauttivan. Tosissaan on. On niin tosissaan, että yksi (Hello Kitty-tyyny!) on poljettu puhki. 

Piri polkeeSeuraava video on vuodelta 2013, jossa Piri on yllätetty sohvan päältä. Video osallistui YLE:n Puoli seitsemän lemmikkieläin kilpailuun, mutta menestys jäi tulematta.
Pirin kevät - Piri`s spring (pituus 0;52)
Schesir Nature for cat, 140 g (tonnikala)

Näppärän muotoinen Schesirin 140 grammainen peltinen tonnikala purkki on helppo avata. Tuotteen koostumus on 51,7 % tonnikalaa ja riisiä 1,5 %. Tonnikalaseos on purkin päältä löysähköä ja lusikoidessa se on irtonaista ja kostean oloista. Löysähkö hyytelö on kissojen herkkua. 

Purkki ohjeistaa tarjoilu suosituksen max. kaksi purkkia / pvä ja tämä kannattaa muistaa, sillä kissat tuntuvat tykkäävän Schesirin tonnikalasta! Tuote säilyy avattuna jääkaapissa n. 48 tuntia. 

Kielten lipomisesta päätellen tämä tonnikala ruoka on herkkua ja lautaset tyhjenevätkin rivakkaa vauhtia. Tämä maistuu!


Asteikko 1 - 5 tasuua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti