maanantai 4. toukokuuta 2015

Hannu, aika velikulta

Hannu nappularosvo
Hannu kaikessa kultaisuudessa osaa olla myös erittäin ovela. Kissat kaipasivat selvästi jotain huikopalaa ja annoimme oman aamupalan lomassa niille muutaman naksun. Jokainen sai naksunsa nenän eteen, Hannu ensimmäisenä joka pöydällä päivysti tekemisiämme. Hannu heilutteli päätänsä, katseli toisaalle ja hyppäsi pöydältä alas kun huomasi että muutkin saavat. Tuli pojalle kiire. Menimme Niilon ja Pesosen luo ja Hannu juoksi perässä ja otti huikopalana muutaman naksun lennosta. Menimme Jetan luokse parvekkeelle ja Hannu kipitti perässä. Hyvin maistui Hannulle Jetan napit. Kun nappulananto kierros oli tehty, palasimme takaisin kahvipöytään ja Hannu tuli perässä. Hannu istahti rauhallisesti omien nappuloiden luo joihin ei oltu vielä koskettu laisinkaan ja alkoi hiljakseen rouskuttamaan niitä. Aika velikulta, sanoisinko.
B.A.R.F. Basic Cat MUSH (kana-kalkkuna-sika raakapakaste, 800 g)

Viimeinen B.A.R.F. Basic Cat MUSH, kana-kalkkuna-sika raakapakastepyörykkä jäi lautaselle, kun vieressä oli tarjolla Maukkaan lihapyöryköitä. Nyt sitä ei edes maistettu. Se oli yllätys, sillä aina on B.A.R.F:in pienet (annoskoko 25 g) pyörykät menneet aina hyvin. Syynä voi olla se, että B.A.R.F:in pyörykkä on ollut pitkään pakkasessa, unohtuneena.


Pöytä on katettuB.A.R.F:in raakapakastepyörykkä on suomalainen avainlipputuote. Pyörykkä on 47% broileria (liha, sydän, luu, maksa, nahka ja kivipiira), 35 % kalkkunaa (liha ja luu) ja 18 % sikaa (liha, munuainen, sydän, maksa ja luu). Mainion ”vetoketjun” ansiosta tuote pysyy pussissa tuoreena. Sulatus tapahtuu huoneenlämmössä – ei saa sulattaa mikrossa. Tuotteen ravitsevuus näkyy tassujen lukumäärässä.


Pyörykkä ennen sulatusta
Valmistaja on Oy MUSH Ltd Pietarsaari.


Ps. Lopulta Pesonen tuli paikalle ja söi puolikkaan pyörykän, vaikka pohjalla oli jo muutakin ruokaa.Asteikko 1 - 5 tassua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti