sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Virkeä vartti

Tutut kurahdukset ja kirahdukset ovat arkipäivää kun Pesonen saa vaihteen päälle. Seuraavassa on video yhden iltapäivän villistä vartista eli materiaali on kuvattu noin 15 minuutin sisällä. 

Yleensä Pesonen aloittaa leikkimisen ihan hetken mielijohteesta, ilman sen kummempaa kipinää; pomppimista, hyppimistä, juoksua, kirahtelua, ehkä pallon perässä juoksua. Yksi tavoite on saada muut mukaan, jotta pääsisi painimaan ja ajamaan muita takaa, mutta yksinkin leikkiminen onnistuu.
  

Videolla näkyy kuinka Pesonen pitää maton kulmaa yhtenä kiintopisteenä ja se kuinka Niilo reagoi leikkimiseen jossain vaiheessa eli tulee paikalle jotta tietää mitä tapahtuu, ettei tarvitse stressata meteliä. Löydätkö Niilon - se raitakalsari tyyppi.

Mukavaa elokuvahetkeä!


Virkeä vartti; kesto 02;11
Hamsteri / Marsu

Marsu, joka tärisee kun sen vieterinarua vetää on kaupanhyllyllä hauska, mutta kotioloissa ei. Narusta vedettäessä marsu tärisee koneiston avulla n. 5 sekuntia, pitää hyrinä ääntä ja pyörii paikoillaan. Se ei kissoja kiinnosta. Lelu lieneekin perheen kaksilahkeisessa miespiirissä suosituin. Marsun koko on n 7cm halkaisijaltaan. Sen korvat ovat suurehkot, eikä irrotessaan soisi niiden joutuvan lemmikin suuhun.

 Kissoista osa pelkää ja osa ei ole kiinnostunut laisinkaan. Naru voisi olla hieman pidempi, mutta toisaalta silloin se saattaisi olla myös turvallisuus riski. Ohuet narut eivät kissoille kuulu! Marsu on pehmeähkö ja pörröinen ja sitä voi heittää, mutta turha odottaa, että se jotain kiinnostaisi. Turha lelu.


PS. Myöhemmin Laku keksi keinon, millä saa vedettyä lelun vedettävän narun esiin ja alkoi järsimään sitä. Lelu joutui pois käytöstä kokonaan, koska siitä tuli vaarallinen.

Asteikko
1-5 tassua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti