tiistai 20. joulukuuta 2016

Ilmaisia Seppoja

Silloin tällöin kun henkilökunnalla on virkistyspäivä tms. "vapaapäivä", niin tuskin koskaan se aivan ilman kissoja kuitenkaan mene. Tänään henkilökunta piipahti Helsingissä ja juuri kun olimme jo liki astumassa bussiin takaisin maalle, meidät pysäytettiin. Pysäytys tapahtui siinä, missä joka kerta keltanokkainen maalainen pysäytetään eli Kampin torilla. "Montako kissaa teillä on?" Torilla oli pieni koju, josta stopparitytöt heittelivät ilmaisia näytepusseja, milloin koiraihmisille, milloin kissaihmisille. Kun kerroimme oman päälukumme, tyttö kääntyi takaisin ja toi toisen sylillisen näitä TV:stä tuttuja Dreamies moukarimakeisia. Se on se mainos, jossa blogimaailmasta tutun Kassisen ja Sepon blogin Sepon näköinen kissa juoksee seinistä läpi ja tiilet lentävät.

Mainos löytyy seuraavasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=f9L5roQobPATulimme kotiin ja paiskasimme repun oikopäätä vaatehuoneeseen pimeään ja ovi säppiin. "Sinne ei sitten mennä. Terve, mitä kuuluu?". Jaa, että katsoivatko kissat taas hieman kieroon kotiinpaaluutamme? Kummallisia asioita tapahtuu näin joulun alla.


8 kommenttia:

 1. Ohhoh, hetken jo jännitettiin poliisin pysäyttäneen ja vaatineen jonkinsortin kappalemääräistä kissaveroa, mutta onneksi olikin vain lahjontaa!

  Nämä ovat Kassisen mielestä yks maailman parhaista herkuista! Seppo ei ole niitä vielä tainnutkaan saada maistaa, vaikka kuinka olisi näköinen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten meillä seinät kestävät, kun rapisevat pussit avataan!?

   Poista
 2. Ai tontut hommasivat jouluherkkuja :D Meilläpäin tuollaista mainosta ei olekaan näkynyt, eikä herkkua - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkuista ei vielä tiedä, mutta jouluun tulee liittymään. Raporttia laitetaan, jos jotain dramaattista kuusen kaatoa tai vastaavaa pääsee syntymään. PS. vaikka nykytekniikka välillä puskee vaikun lailla korviin, on siitä jotain "hyötyäkin". Tästä linkistä mainos löytyy: https://www.youtube.com/watch?v=f9L5roQobPA

   Poista
 3. Kummallisia asioita tosiaan tapahtuu! Ja tuo mainos on ihan paras. :D Meillä tuli postin mukana samanmoisia namuja ja koirille myös jotain sticksejä! Tehtiin sitten naapurin kanssa vaihto - meille lisää kissanameja ja koiratalouteen koiranameja. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä että naapurit höpöttelevät ja tässä tapauksessa haukkuvat keskenään, niin oikeat asiat kohtaavat keskenään! Hyvä naapurit!

  VastaaPoista
 5. Se on hauska mainos! Toivottavasti teidän vaatehuoneen ovelle ei käy huonosti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän saa olla varuillaan, jos meno äityy pahaksi! Täytyykin olla tarkkana!

   Poista