sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Villiä ja vinksahtanutta viikonloppua - unohtamatta hyvää tuuria!

Välillä hommat lähtevät lapasesta eli kaikenlaista pientä "kivaa" tapahtuu aina kun päänsä kääntää. Tai kaikkeen tulee ylimääräinen kuorrutus. 

Lumipallo taisi lähteä liikkeelle lauantai-iltana, kun pidimme normaalia illan leikkituokiota. Meno oli tavallisen reipasta eli rapisevaa kärpästä - kyllä, luitte oikein, jahdattiin vuoroin ihan tosissaan, teltalle annettiin kyytiä ja välillä annettiin kyytiä kavereille. Kamerahan siinä piti kaivaa esiin. Ei aivan nappilaukaus, mutta kuvasta välittyy olennainen. Siinä on Laku ilmassa ja mielestäni Lakun asento on juuri sellainen, kun on menokin. Koskaan ei tiedä, missä asennossa kukin on. Samaa pätee henkilökuntaan, joka saa leikin tiimellyksessä ottaa iskuja vastaan.


Laku

Sunnuntaille oli ohjelmassa Hämeenlinnan reissu Kissatalo Kattilan joulumyyjäisiin ja taisi siinä olla lanko-miehen synttäritkin. Ilman "kuorrutusta" ei Kattilan reissukaan mennyt! Viime lauantain Lahden Kissatalon arpajaismenestyksestä hurmioituneena, sijoitimme jälleen kerran roposia ja tälläkin kertaa onni lykästi. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun onni lykkäsi arpojen miespuoliselle ostajalle naisten tuotepalkinnon. Nyt on tukka hyvin pesty, kammattu ja kainalotkin tuoksuvat mukavalle!

Yhtenä päätarkoituksena Kattilassa käynnille oli hyödyllisten 2017 vuosikalentereiden haku. Hieman jännitti onko niitä, sillä kalentereiden mainonta oli jäänyt meiltä ohi silmien. Siinähän ne ovenpielensä nöpöttivät - siinä missä nöpötti myös seurallisen punertava kissa, joka kovaa vauhtia laittoi kalentereiden kierteitä mutkalle ja rei´itti sivujen kulmia! Se oli se sama kissa, joka tyhjensi kuusenjalan vesiä, kun tulimme talolle sisälle! Aktiivisia asukkeja Kattilassa! Kannattaa käydä morjestamassa.
Nam.. ensin rautaa ja paperia ja sitten kuusen vettä!

Ihmisen heikolla hämäränäöllä tihrustimme liukkaita teitä kotiin ja kotona huomasimme vielä, että pakkasessa olevat lihat, sydämet yms. ovat pilkkomatta. Naapureilta kuiskien anteeksi pyytäen haimme vaatehuoneesta julman näköisen vesurin ja halvan oloisen vasaran - eikun hommiin. Lihat paloiksi, pussiin ja pakastimeen. Käsien pesu ja lllan viettoon. Juuri kun olimme ottamassa pilkkomisessa alustana olevaa, verestä tahriintunutta lehteä roskiin, huomasimme lehden aukeaman otsikon. Kuva puhukoon puolestaan! Onko vielä viikonloppua jäljellä!?


6 kommenttia:

 1. Laku pelätyn kung-fun taitaa
  Voi esteet kaikki voittaa!

  http://lyricstranslate.com/en/frederik-kung-fu-taistelee-lyrics.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvatkaa oliko Laku tämän kommentin jälkeen koko eilisen illan kun-fu-mies! Taisi poika saada lisänimen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Laku Liukas-Lätkä! PS. viikonlopun myöhäisiltaan mahtui leikin tiimellyksessä vielä myös yksi henkilökunnan varvasonnettomuus!

   Poista
 3. Loistava kuva Lakusta! Aktiivisen oloinen oranssi asukki Kattilassa, toivottavasti löytää askarteluja arvostavan kodin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laku on Laku. Kattilan kaveri oli vallan puuhakas! Taisi olla porukan aktiivisin.

   Poista