torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuun 1.

Matka kohti maagista vuodenaikaa on alkanut! Taivas täyttyy sineen ja pakkanen paukuttaa katuvalojen puisia tolppia! Joulukalenterit avataan ennen kuin silmästä ovat rähmät karisseet. Tai sinne päin. Tosiasiassa pakkasta lienee pari astetta, plussaa tai miinusta ja taivaan sini taitaa olla harmaata pilviverhoa. Fakta on kuitenkin se, että tänään on joulukuun ensimmäinen ja kissat saivat kalenterinsa nokkansa eteen. 

Saksasta saapunutta kalenteria enemmän taisi kiinnostusta herättää videokuvaajan puinen keppi, jonka ympärillä pyöri jos toinenkin utelias kissa. Lopulta kalenterin kimppuun "hyökättiin", joulun hengessä, melko rauhaisin mielin. Pesonen pötkötteli sängyssä ja kuunteli hetken rapinaa, mutta ei sen kummemmin tullut tutkimaan.

 Porukan herkkusuut Laku ja Sofi olivat tietysti innokkaimmat. Enempää paljastamatta, miten ensimmäisen luukun lopulta kävi, toivotan mukavaa reilun kahden minuutin mittaista elokuvahetkeä!


4 kommenttia:

 1. Teillä on ollut melko rauhallinen kalenteriavaus tänään; mitenkähän parin viikon päästä; joko on enemmän saalistusvimmaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sellainen kutina, että jo kolmantena päivänä täällä hieman haukotellaan, että eiks mitään uutta ja jännää keksitä!? Sellasia nää tuppaa vähän olemaan.-henkilökunta-

   Poista
 2. Te saitte oman kalenterin! Me ei tänä vuonna saatu :(
  - Karvakaverit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oma tarkoittaa sitä, että Laku ja Sofi hoitavat koko porukan avaamiset.

   Poista