torstai 12. maaliskuuta 2015

Piristä pomoksi?


Piri ottaa rennosti....
Hmm.. Pitäisikö olla huolestunut mikäli Piristä tulee porukan uusi pomo!? "Kuvat kertovat tuhannen sanan tarinan" - no jos ei ihan suoraan, niin välillisesti. Ei Piristä todellisuudessa ole pomoksi, sillä Pirin luonne on liian häilyväinen. Piri on hönö, säntäilijä, oman tiensä kulkija; Buster Keatonin, Charles Chaplinin ja leipämainoksen Reissumiehen sekoitus. Piri pelkää asioita liikaa, eikä pomon ole syytä säpsähtää. Suunta on välillä kateissa. Piri stressaantuu helpohkosti pienistäkin asioista, esim. ruokarytmin heilahduksesta. Piri on myös rento, mutta oman halun kautta. Piri ei osaa rauhoittaa muita. 

Samaan hengenvetoon voi saman todeta myös Lakusta, toisesta kanditaatista. Laku on liian nuori, vasta oppimassa asioita. Lakulla on myös omat leikit, mutta lapsuuden tuomina. Laku vasta riisuu vaippojansa.

.... ja jatkaa myös seuraavana päivänä.


Eittämättä Pirin vastuullisempi aika koittaa vielä. Antaa Pirin olla oma itsensä, eikä tyrkytetä vastuullista tehtävää väkisten. Piri hoitaa omalla persoonalla tärkeää tehtävää tässä porukassa. Ilman Piriä olisi Pirimiäinen aukko - voiko sitä tarkemmin sanoa.  Purizon kana & kala kuivaruoka,
400g
Purizon kana & kala kuivaruoka, 400 g

Verkkokauppa Zooplussan kautta tilatusta Purizon kana & kala nappularuokapussista on suomenkielistä tekstiä turha etsiä. Tyylitelty pussi kuitenkin kertoo nappuloiden olevan hyvin maistuvia ja hyvin sulavia. Kana on tuoretta italialaista ja kala (silli) Pohjanmereltä. Tuote ei sisällä riisiä, eikä viljoja. Lihan ja kalan osuus on 70% ja loput 30% on hedelmiä, kasviksia ja yrttejä. Mukana mm. Mustaherukkaa ja mustikoita. Tuote on laktoositon. Purizonin kana & kala ruokaa ei ole testattu laboratorion häkkieläimillä (Cruelty free).Nappulat ovat mattapintaisiaPurizonin kana & kala-nappula on mattapintainen naksu ja se tuntuu maistuvan. Pesonen ja Laku rouskuttavat mainiolla tarmokkuudella ja ne kissat jotka nappuloita söivät, söivät "lautasen" puhtaaksi. Piri ronkelina hieman karsasti. Kokonaisuutena Purizonin kuivaruoka sai kissat liikkeelle ja tuote todettiin maistuvaksi.

(asteikko 1-5 tassua)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti