tiistai 13. tammikuuta 2015

Johan nyt on markkinat!

Laku sännännyt vessailemaan
Johan nyt on markkinat! Nyt on lähinnä veikeä vekara Laku keksinyt uuden vessashown! Usein kun ollaan siivoamassa vessoja, niin Lakulle tulee juuri silloin hätä. Hätä ja hätä; monta eri tarkoitusta. Ei haittaa vaikka hiekkaa vasta lapioidaan, etsitään pissapalloja ja kikkareita, niin Laku säntää laatikolle, istahtaa lapion viereen ja keskittyy kikertämään. Useimmiten hra tekeekin toimituksen ja iloisesti hyppää katottomasta laatikosta hiekat mukana.  

Tämä sama kuvio saattaa kuitenkin tapahtua parin vessan kanssa yhtäaikaa. Kun avaa ensimmäisen vessankaton siivotakseen sen, Laku säntää paikalle ja hyppää laatikkoon. Lakulle antaa tietysti mielellään rauhan toimittaa tuotoksensa ja samalla on loogista siirtyä siivoamaan toista vessaa, toiseen huoneeseen. Kun avaa toisen vessankaton ja on juuri laittamassa lapiota hiekkaan, säntää Laku paikalla, hyppää hiekkaan ja tekee lopulta siihen tarpeensa tai sitten vaan istuskelee ja ihmettelee, kunnes pomppaa pois (johonkin missä rapisee). Ensimmäinen vessa ei kelvannut, vaan tämä toinen, toistaiseksi siivoamaton vessa on parempi!

Usein käynti jää myös pelkäksi uimiseksi; uintityyli on lähinnä selän ja räpiköinnin välimaastoa. Silloin ei hiekan lennolta juurikaan voi välttyä.  

Eihän siinä siivotessa voi kuin hymyillä, kun Laku lautas-silmien kanssa puuhastelee. Tarmokas nuori mies.
Jaa, tältä tuoksuvat sukset, tuumii Pesonen
Pesosen uusin nuuhkaisu

Tarkka on Pesosen nenä kun käytävän päästä haistoi vastavoidellut sukset. Se oli selvästi uusi tuoksu, sillä niin varovasti suksien luokse saapui. Varovaisuudesta ja epävarmasta tilanteesta kertoo myös se, että Pesonen poistuu paikalta nopeasti kun menee katsomaan mitä se touhuaa. Kun Pesonen "paljastuu", kääntää se nopeasti päänsä ja niska kyyryssä lähtee tilanteesta pois, aavistuksen vauhtiaan tihentäen. Mistään paniikki pakeamisesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan lievästä epävarmuudesta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti