sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Piri murisee

Tuli lumi ja tuli huoltomies. Yleensä pihaan tullaan suurella traktorilla, mutta nyt tultiin tavallisella jokamiehen lumentyöntimellä. Aikansa huoltomies kolasi ja työnteli lumia, kunnes Pirillä meni hermot. Ensin Piri tuijotti ja kun se ei auttanut, niin sitten Piri seisoi pelokkaan jämäkästi ikkunan takana ja murisi. Välillä Piri otti muutama taka-askeleen ja palasi takaisin nenä ikkunaan kiinni. Häntääkään ei tarvinnut paksuntaa, vaan murina riitti. Huoltomies ei tästä tuon taivaallista tiennyt; hyvä niin. 

Siivottiin joulu pois ja kuusi piti heittää - kantaa ulos. Se oli Pirille taas liikaa, mutta tällä kertaa Piri katsoi parhaakseen hilpaista ammeen alle. Pesonenkin kuunteli samaa puun poisto-operaatiota ja siinä vaiheessa kun kuusi lähti olohuoneesta ja oli Petskun yläpuolella, myös Pesonen häipyi paikalta ja meni sängyn alle. Hieman säikkyjä, vaan onhan tässä vuodenvaiheessa kaikkea ollutkin. 
Sofi tahtoi myös osallistua joulun päättymiseen ja hyppäsi kahvipöydässä  suureen lasiseen piparipurkkiin. Onneksi Sofi jätti perinteiset viinin tallomisaskeleet väliin, sillä purkin pohjalla oli vielä tusinan verran pipareita jäljellä. Piparit ovat ehjinä mukavampia.   


Mjau paloina hyytelössä; härkä, 380 g

Mjaun paloja hyytelössä (härkä) on täysravintoa kissoille. Tuote on pakattu mukavaan helposti avattavaan ja suljettavaan pieneen tetra-pakettiin. Koko on 380g josta riittää useammalle päivälle.
Koostumus on mainittu lihaksi ja eläinperäisiksi sivutuotteiksi (paloissa 4 % häränlihaa). Pienet palat ovat lihaisan kosteita ja ne ovat helppo annostella lautaselle. Mjau maistuu kissoille kohtalaisesti – osa syö osa ei.

Mjau on helposti saatavissa oleva market-ruoka ja kohtuuhintainen. Hyvä perusruoka Ruotsista.


Asteikko 1-5 tassua
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti