sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tippa

Tippa

Kohta 12-vuotias Tippa oli päättänyt tulla meillä; se valitsi meidät puskemalla ja juttelemalla. Eläintalolla infottiin, että Tippa tykkää muikuista ja niin se tykkäsikin! Tusina meni heittämällä! Sittemmin muikut ovat jääneet.

Tippa on talon Diiva - oman arvonsa tunteva. Tippa on jääräpää, hellyyden kipeä, älykäs, leikkisä, nopea, mamman tyttö. Tippa tykkää nukkua kainalossa ja makoilla eritoten akvaarion lämpimän lampun päällä. 

Tippa on leikkisä ja kun oikein innostutaan, vauhti on rajua. Ei ole tavatonta, mikäli Tipan löytää oven päältä tai eteisen hattuhyllyltä. Kova suoritus liki 12-vuotiaalta. Muut kissat, paitsi joskus Niilo, eivät saa Tippaan koskea. Pesosta Tippa on pikkuhiljaa alkanut ymmärtämään paremmin ja antaa Pesosen olla. Jetan kanssa sukset ovat olleet aiemmin pahastikin ristissä, mutta nyt tilanne on hyvä.

Tipan harmillisena paheena on ollut mustasukkainen merkkailu. Lisäksi huumorintaju saattaa välillä olla kortilla.

Tipan turkki on hauska musta-savu-valkoinen; päältä musta, mutta turkin pohja on aivan valkoinen.


Tippa oli eläintalolla nimellä Iina, mutta pieni valkoinen läikkä leuan alla sai nimen vaihtumaan Tipaksi (maitotippa). Tippa-nimi juontuu mutkien kautta myös Alfred Hitchcockin elokuvan Linnut, näyttelijän Tippi Hedrenin mukaan! Muita kutsumannimiä on mm. Tipi, Tippis, Tipander, Dippa, Timo, Tippa-Liisa ja Pissa-Liisa. 

Extreme Classic paakkuuntuva kissanhiekka; 15 kg (Hajustamaton)

Extreme Classicin hajustamaton kissanhiekka lupaa jopa 99,9% pölyämättömyyden ja hiekan joka imee, sitoo ja neutralisoi hajuja jopa 30 päiväksi. Konkreettisessa käytössä näin ei kuitenkaan ole. Hiekka pölisee ja jopa pölyinen tuoksu on sille ominaista. Kaiken harmiksi se ei tahdo sitoa tuoksujakaan. Vasta mukaan sekoitettu kilpaileva kissanhiekka lievensi hajut pois.

Tuotteella on tyytyväisyystakuu, joka tarkoittaa sitä, että tyytymätön asiakas voi paluttaa hiekan myyjälle, joka antaa rahat takaisin kuittia vastaan. Palauttaa hiekkaa ei kuitenkaan tarvitse, sillä se toimii mainiosti. Pissapallosta tulee pienen vetäytymisen jälkeen ihan hyvä ja tuote tuntuu riittoiselta. Niin Pesonen kuin muutkin kaverit käyttävät hiekkaa ja sinne tehdään molemmat tarpeet, joten käyttöaste tulee kuitattua. Hiekka kulkeutuu tassujen mukana siinä missä muutkin hiekat. 

Tuote tulee Kanadasta ja on valmistettu 100% luonnonsavesta ja sinisestä zeoliitistä. Huomautus osiossa muistutetaan raskaana olevia naisia ja että tuotetta ei saa syödä. Asteikko 1-5 tassuaEi kommentteja:

Lähetä kommentti