keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kylpypäivän siirto

Pesonen pesee auringolla selkäänsä, Laku huilaa taustalla.
Kenkälaatikkoa suurempaa auringonläikkää ei tahdo matolta vieläkään löytyä, jossa Pesonen voisi kunnolla nautiskella kevään ensimmäisistä kunnon lämpöisistä keleistä. Mutta kun sellainen pieni lämmin läikkä matolla on, on yleensä myös Pesonenkin paikalla. Lämpöön Pesonen reagoi ja selvästi nauttii siitä köllötellen ja kylpien. Valoon Pesonen ei tiettävästi reagoi lainkaan eli ei näe sitä.  

Vielä ei ole tullut hetkeä, jolloin linnut olisivat kunnolla takapihan puissa äänessä eli Pesonen ei ole vielä päässyt kuulemaan keväistä konserttielämystä. Hajalaulajat Pesonen noteeraa pienellä päännostolla, mutta se ei vielä kannusta parvekkeelle lähtemään. Muutenkaan Pesonen ei kolealla parvekkeella viivy kuin pienen pyörähdyksen ajan, jolloin nuuhkitaan aiempaa tarkemmin lattian raot. Olisiko naapurustossa vierailija ollut kuljeksimassa?

Kesäaikaan siirtymisen jälkeen on Pesonen mennyt normaalisti nukkumaan talon hiljennettyä, mutta nukkunut aavistuksen pidempään. Toisin sanoen Pesosella kello olisi jäänyt siirtymättä. Aamuisin Pesosen ruokahalu on ollut laimea. Ruoka ei tahdo maistua. Myöhemmin päivällä kippo tyhjenee normaalisti. 

Tällä hetkellä Pesonen nukkuu vatsa täynnä nappuloita, siinä kohdin, johon aurinko paistaessaan osuu. Huomiseksi on luvattu pilvistä ja ehkä myös sadetta. Kylpypäivää joutuu siis siirtämään ainankin yhdellä päivällä. 

 Gourmet Perle, 85 g (kaniini)


Purinan Gourmet kaniini on kastikepohjaista minifileetä. Koostumus on mukavan kosteaa, jossa pieniä lihaisia suikaleita. Iltapalaruokana tarjoiltava pussi menee yleensä nopeasti ja kelpaa kaikille. Ravitsemustason alhaisuus estää antamasta täysiä tassuja.


Asteikko 1-5 tassua

2 kommenttia:

 1. Hei
  Kuvasta päätellen Pesosen silmät reagoivat valoon, koska silmän iiris on noin kapeana viiruna?
  Meilläkin on kissa, jonka nimi on Pesonen. Pesonen näkee ja kuulee hyvin, vaikka on jo yli 15 vuotias leikattu kolli. Pesosen veli kuoli pari vuotta sitten.
  http://kissatviirujapeso.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Fyysisesti silmät reagoi valoon, mutta Pesonen ei silti näe mitään. Välillä pupillit ovat erikokoiset keskenään; valoon osuva pupilli on viiru ja toinen pyöreä. Hurjan näköistä. Pesonen lähettää alkukevään terveiset kaimalle!

  VastaaPoista