torstai 16. huhtikuuta 2015

Postipaketin avaaminen


Aina kun verkkokaupan postipaketti saapuu, riittää sen ympärillä kuhinaa ja ihmettelijöitä. Nyt postipaketti saapui suurempana kuin koskaan. Yleensä kun sisälle raahataan jotain suurta laatikkoa tai vastaavaa, pelästyvät kissat ja katsovat parhaakseen hipsiä nopeaa jalkaa kuka minnekin turvapaikkaan, mutta hyvin nopeasti palaavat oven pieleen uteliaina katsomaan mitä tapahtuu. 

Pesonen on pikku hiljaa tullut yhä rohkeammaksi ja reippaammaksi. Enää ei mennä sohvan alle kyyryyn, vaan nyt kuulostellaan ja käännetään kylkeä - tai  ajan kanssa tullaan vastaan. Muutamaan otteeseen kun olemme itse tulleet kotiin, on Pesonen ollut aivan oven takana "vastassa", eikä ole sen koommin lähtenyt karkuun. 

Yleisesti melkein aina on joku ovesta saavuttaessa vastassa, vähintään Niilo. Vastaanotto on paikoin ollut niin hektistä, että parit housut ovat menneet rikki kissojen kiintymyksen merkkinä. Kissojen into on ollut niin korkealla, että jalkoja on pidetty lähinnä raapimapuina. Yhtenä tekijänä tähän intoon lienee kesäaikaan etutaskusta pilkottava tuore ja tuoksuva heinä. Se villitsee!

Kissojen kuljetuskopat ovat sitten eri asia. Niitä katsellaan epäilevästi ja otetaan vilkkaita varoaskeleita, varmuudeksi haetaan paikkaa sängyn perimmäiseltä osalta. Ja jos vierestä kuljetaan, tehdään se niska kumarassa nopeasti kipittäen.Seuraava valokuvista koostettu "mykkäelokuva" kertoo siitä hetkestä kun postipaketti on saapunut ja sitä ollaan avaamaassa. Ihmettelijät saapuvat.  

"Mykkäelokuvan" kesto 2;12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti