tiistai 29. joulukuuta 2015

Koirapeti Susa Pinkkipallo

Susa-koirapeti
Liekö pukki käräyttänyt partansa, mutta pukki toi kissoille joululahjaksi pinkkisen Susa-koirapedin! Oli niin tai näin, kissat tykkäävät tästä Kotipesästä

Susa-koirapeti on kotimaista laatuosaamista Jalasjärveltä, juuri 20-vuotta täyttäneeltä perheyritykseltä Susa ky:ltä, joka valmistaa lemmikeille petejä. Yritykselle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippumerkki. Susa-koirapeti sopii koirien lisäksi oivasti myös kissoille. Ehkäpä jopa paremmin! Se on materiaaliltaan mukavan pehmeää fleeceä ja pedin pohjalla on lämminhenkinen brodeeraus Kotipesä. Kotipesässä on tukevat reunat, joten se kestää jonkin verran nojaamista. Pedin halkaisija on n. 38 cm ja siinä on erikseen irroitettava ja pestävä pohja.


Yrityksen verkkosivulta (http://lemmikkielainpedit.fi/) tätä nimenomaista petiä en löytänyt, mutta ainakin seinäjokelainen Kotieläintarvike.fi myy tuotetta (25e), kuin myös Unelmalemmikit Riihimäeltä. 


Pesonenkin pyörähti Kotipesässä
Tässä Kotipesässä ovat liki kaikki kissat käyneet ja peti on muutenkin todella kovassa käytössä. Joka ilta joku pötköttää siinä, lähinnä Jetta. Peti on ollut niin suosittu ja kiinnostava, että jopa Pesonenkin on kiivennyt hyllyn päälle ja pyörähtänyt petiä katsomassa. Paluumatkakin onnistui reunalla keikkumisesta huolimatta. Pedin pohjan liukkautta ei ole testattu, vaan peti on "lokeroitu" hyllyn sisälle, jossa se tuntuu olevan parhaimmillaan. Peti on nimensä veroisesti Kotipesä!

Sympaattisuudesta, toimivuudesta ja kotimaisuudesta toistaiseksi täydet pisteet! 
Asteikko 1-5 tassuaEi kommentteja:

Lähetä kommentti