sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kissamaiset tavarat - osa 4/4 sekalaiset


Kippojen, kuppien, pyyhkeiden ja patalappujen lisäksi kodista löytyy myös erinäinen joukko sekalaiseksi luokiteltavia kissamaisia tavaroita. Nyt sukellamme niiden kimppuun. Yhteinen nimittäjä niille on arkeen katoaminen, sillä valtaosa näistä tuotteista on liki päivittäisessä käytössä (kuten kuvan tapaus vieressä). Suurten kaupunkien ihmiset tunnistanevat tämän piilevästi kujeilevan mustan kissan, mutta niille joille tapaus on mysteeri, ratkaisu on tekstin lopussa!


Sekalaiset





K-18. Kuvitukseltaan hieman outo drinkkilasi. Kissassa kaunista kimaltelevaa bling-blingiä tai dimangia (tiimari-dimangia)! Ei käytössä, muuten kuin erityistapauksissa. Istuu sulassa sovussa isojen kahvikuppien ja maitolasien seurassa. Tuotu kotiin Lapin matkamuistomyymälästä koti-ikävän yllättäessä. Kestävä ja pestävä. 











Vaikka kuinka vanha työpaikka nautti kierrätyksen sertifikaatiosta, heitettiin siellä surutta pois aivan silkkaa käyttötavaraa. Roskiin joutumiselta pelastettu suuri nippu käyttämättömiä tassukuviollisia muovikasseja. Tassu kuin tassu - meidän musteläiskäsilmät näkevät tuossa ihan tarpeeksi kissantassua. Nämä kassit ovat ihastuttaneet monia ja niitä on annettu mm. kissatalolla kylkiäisenä. Ikävä kyllä, ne ovat pikkuhiljaa loppumassa.


Hello Kitty, tuo terrorisoiva vieraslaji, joka jossain vaiheessa niitti sisustustuhoa jokaisessa taloudessa. Meillä se ylsi mm. isännän makuuhuoneeseen tyynynmuodossa, mutta lopulta tuli Piri ja polki sen pois. Nyt Hello Kitty "pesii" peltipurkin muodossa eteisen pöydällä ja kinuaa kolikoita. Olen kuullut, että jossain kaapin perällä on myös mm. Hello Kitty-pahvilaatikko! Tämä peltipurkki-Kitty toimii, sillä sisällä kolisee, kun sitä heiluttaa. Kyljessä on lukko, mutta tässä tapauksessa avaimet roikkuvat samassa nipussa. Rehellistä porukkaa. Mainio lahjaidea lapselle, jolle opetetaan säästämisen tärkeyttä ja sen jaloa kauaskatseisuuden oivaltamista. Hello Kittyn - värimaailmaa voi myös kehua.

Suihkuverhosta tykkäävät kaikki; jopa kissat. Se selviää kynsien reikien määrästä verhon kyljessä. Nämä iloiset punaposkiset kissaveijarit löytyivät Prisman suihkuverho valikoimasta. Valikoima oli harva, mutta onneksi sen verran laadukas, ettei suihkussa tarvitse hävetä lauluääntä enempää.


 Tämä venyttelevä, lahjaksi saatu kissa on löytänyt uuden käyttötarkoituksen. Alunperin matkapuhelimen kantajaksi kaavailtu esine on saanut selkäänsä vitamiinipurkin ja ajaa näin asiaansa paremmin. Vitamiinipurkki vs. kissanvenytys...hieman sama asia..? Eikö? Kissa venyttelee kaapin suojissa, turvassa järsimiseltä ja näin suojaa kissoja (järsijöitä) mahdollisilta tuotteen käsittelymyrkyiltä ja maaleilta.



Voih. Tuliaisten hankkiminen on taitolaji. Tämä riisityyny-kissa ei ole koskaan tehnyt "töitä" riistyynynä, vaan pitää tällä hetkellä Pesosen petiä paremmassa asennossa! Tärkeä homma sekin! Riisityynyn virka kariutui siihen, koska kissaa ei saa laittaa mikroon. Riisityynyn saa, mutta kissaa ei. Ymmärrättehän? Hyvä niin, sillä viime aikoina on saanut paljon lukea siitä, kuinka lämmitettävät riisityynyt ovat aiheuttaneet tulipaloja, joten lienee parasta luottaa vain vanhoihin villasukkiin ja hyvään kaakaoon. 


 No niin, mustan kissan arvoitus ratkeaa. Turhan tavaran kauppa Tiger pysäytti satunnaisen kävijän tällä tärkeän viehkeällä tavaralla ja omi sydämen välittömästi. "Tottakai meillä täytyy tällainen olla!" Räps ja kissan suusta tulee valo, eli esine on lamppu. Ensimmäinen kissa ei oikein toiminut, vaan räpsäytti pelkän suun auki. Vaihdossa saatu kissa toimii, mikäli sitä painaa vatsasta. Lamppu on ihan "ok" ja ajaa virkaansa tälläkin hetkellä eteisen pöydällä. 




Näin. Asuntoa on koluttu ja kissa nostettu kuvauspöydälle. Muutama kaunis esine, muutama käyttöesine ja muutama turhake. Särkyessään jokin muki saattaa harmittaa tai paidan kuosin rispaantuessaan saattaa itku tirahtaa. Paidat ovat paitoja ja mukit mukeja. Tässä tämä maltillinen kattaus. PS. viimeisimmän tiedon mukaan mökille olisi hankittu tällä viikolla jokin ihan oikea käyttöesine... 



PÄIVITYS: 


...ja toden totta mökki sai kissamaisen esineen.

Tälle löytyy käyttöä, sillä usein törmää "ongelmaan" mihin asettelee pihapäydälle menevät aterimet. Tämä iloisesti virnistävä, punaposkinen kissa-purtilo on siihen selvästi ratkaisu. Kahteen eri laariin mahtuu aterimet isommallekin porukalle. Kissaväki on siistiä porukkaa!





 
Hello Kitty - peltipurkin kohdalla mainittiin samaisen tuoteryhmän tyyny, joka oli saanut kyytiä. Ohessa kuva, joka kertoo tarinaa enemmän kuin tekstin avulla voi sitä kuvailla. Jälki on karua. Lisäfaktana voi vielä mainita, että aivan samantyylinen, mutta supersankari Batmanin kuvalla varustettu tyyny sai samanlaisen kohtalon, joten vika ei liene siis Hello Kityn! Hyvää työ... hyvää yötä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti