tiistai 28. maaliskuuta 2017

Karkeakarvaisia pajunkissoja ja tuolinjalkapalloa

Skrunch! Näitä on mukava järsiä!

Tänään oli kauppapäivä ja kaupan kautta tuotiin Pesoselle, Pesosen suosikki tuliaisia, karkeakarvaisia pajunkissoja, eli lepän hedelmiä. Koska tuuli kävi eilen lännen puolelta, nimettäköön myrsky ruotsalaisen kalenterin mukaan Torvaldiksi. Torvald oli heittänyt runsaat määrät lepän hedelmiä pyörätien pientareelle ja näin saimme Pesoselle tuliaisiksi todella laadukkaan oksan, jossa oli runsas hedelmäsato! Heja Torvald! 
Pesonen otti tuliaiset ilolla vastaan - nuuhki hartaasti lepän hedelmiä ja ohuen kuivaa vartta ja kun harras hetki oli viettetty, Pesonen iski hampaat hedelmiin ja järsi niiden koppuraiset rakenteet rikki.

Päivän virikkeet eivät päättyneet luonnon antimiin. Myöhemmin iltapäivällä Pesonen siirtyi pallon kanssa Vihreään huoneeseen ja siirtyi siellä varsinaiselle peliareenalle puisen tuolin alle. Personal trainerin läsnäollessa Pesonen aloitti hurjan pallopelin, joka yhdessä tuumin nimettiin tuolinjalkapalloksi. Pelin säännöt jäivät hieman hämäränpeittoon, mutta peliin kuului selvästi mm. pienojen alittamista ja pallon heittelyä. Pesonen hoiti itse pelaamisen ja PT (personal trainer) piti pallon pelialueella. Jostain syystä Pesonen viihtyy tällaisissa ahtaissa koloissa, joissa joutuu kampeamaan ja kurottelemaan.

Hei traineri! Nyt pelataan!


Ennen illan herkkuhetkeä, Pesonen otti vielä haju- ja äänijäljet Jetasta ja jahtasi Jettaa ympäri asuntoa. Olisiko Pesonen suivaantunut talon silppurin (Jetan) hoidellessa Pesoselle tarkoitettuja tuliaisia. Jetta tykkää järsiä järsittäviä asioita. 

Pesosen päivä osoittautui monipuoliseksi ja haasteelliseksi ja ilta kruunattiin maukkaalla seiti-aterialla. Aterian jälkeen pieni lepo ja ennen varsinaisia yöunia, hennot painit Lakun kanssa. Se päivä oli napakasti loppuun taputeltu! 

Mukava päivä ollut!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein onnistuneelta päivältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä onnistuneen päivän resepti on melko helppo.

   Poista
 2. Hieno päivä! Pitää ottaa itsekin leppäkäpyjä mukaan jos sattuu tielle, ehkä täällä joku niistä innostuisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei muuta, niin ihmeteltäväksi! Tuoksuja ja tunteita!

   Poista
 3. Olet ihana, Pesonen. Hyvä vinkki lepänkävyistä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä monenlaista mahtuu pienen kissan päivään. Lepänkäpyvinkki otettiin täälläkin vastaan :)
  Sofi just yks päivä innostui ruukkukukista napsituista kuivista pätkistä, mutta koska niiden turvallisuudesta ei ollut tietoa, (purkissa ne eivät kiinnosta) niin haettiin ulkoa jotain kuivia heinänpätkiä. Ne taas olivat Ihan Tylsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukan nuput kiinnostavat täälläkin, mutta se turvallisuus täytyy huomioida. Heinänpätkä kiinnosta, jos se kurkistaa maton alta. Milloin mitäkin kannetaan kotiin ja menestys on myös milloin mitäkin (hymiö)!

   Poista