sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Loukutus

Tippa (vas) ja Laku tutkivat tarjottavia ruokia.

Finaali venyy. Ratkaisu olisi saattanut tapahtua jo aiemmin, sillä vaneriloukusta saatiin sellainen tieto, että "kissa" olisi siellä käynyt, mutta loukku ei ollut toiminut moitteettomasti. Loukku oli lauennut, mutta sulkeutuvana ovena oleva pleksi ei ollut mennyt alas asti. Liekö kosteus vaikuttanut vai se, että tarkemmin katsottuna pleksi on aavistuksen käyrä. Nyt käyttöön on otettu uusi, hieman erilainen vaneriloukku.Tänään paikalla kävi kaksi etsijäkoiraa, jotka kertoivat kissan asustelevan alueella sijaitsevan rakennuksen alla! Siis, että etsittävä kissa, kissa jota omistaja on etsinyt jo joulusta saakka ja mekin avustajina kohta n. kuukauden verran, olisi aivan nenämme alla. Molemmat koirat merkkasivat selkeästi kyseisen paikan. Koirat kertoivat myös, että kissa olisi makoillut lähellä olevan roskakatoksen päällä.  

Miksi kissa ei silti vieläkään ole loukkuihin mennyt!? Koirien mukaan kissa olisi kunnossa, eikä esim. jäänyt loukkuun rakennuksen perusteisiin. Jälkiä on näkynyt vähän, mutta on näkynyt. Ruokia on kokeiltu laidasta laitaan; sardiinia, savusilakkaa, broileria, kypsää lihaa, raakaa sydäntä, normi kissanruokaa jne... Seuraava kokeilu taitaa olla grillaus parin päivän päästä. 

Saimme rohkaisua ja varmistusta. Sitä kaivattiin, sillä pelkkä odotus vie virtaa ja energiaa. Uudet ruuat, uusi kattaus on tarjoiltu. Nyt odotamme asiakasta - yksi asiakas riittäisi. 

4 kommenttia:

 1. Jännitys tiivistyy; hienoa että saitte etsijäkoiran :)

  VastaaPoista
 2. Johan se karkuri on ovela! Yksillä messuilla tutustuin etsijäkoiratoimintaan ja siitä lähtien meillä on ollut tupot karvoja suljetussa pussissa. Nimillä varustettuna.

  Toivotaan, että karkuri menee lankaan vaikka kyllähän teille varmaan grilliruoka maittaa, vuoden ensimmäiset, oletan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan ruokavalioon ei lihallinen grilliruoka kuulu, joten kaikki maustamaton herkku menee karkulaiselle. Tätä konstia on lupailtu melko varmaksi loukutuskonstiksi. Tilannetta seurataan.

   Poista