lauantai 4. maaliskuuta 2017

Loukutus

Yöllisiä jälkiä, mutta kenen?
Tänään vietetään valtakunnallista löytöeläinpäivää (maaliskuun ensimmäinen lauantai) ja mikä olisi hienointa vai tässä tilanteessa liki "koomista", mikäli karussa oleva kissa saataisiin tänään talteen! Viime yönä yhden loukun luota löydettiin umpihangesta jäljet, mutta edelleenkään emme tiedä kenelle ne kuuluvat. Etsijäkoiraa ei pyynnöistä huolimatta ole saatu. Ilman koiraa olemme kuin silmiltä sidotut tikanheittäjät. 

Tuleva yö on jälleen kerran kerran kylmä - miinusta luvattu päälle 10 astetta. Tällä kertaa kissaa houkutellaan savusilakoilla ja jos se ei onnistu, siirrymme pihveihin. Koska houkuttimet ovat näinkin suolaisia ja mausteisia, täytyy ne laittaa reiällliseen kippoon, jota kissa ei saa jyrsittyä. Kasvavana huolena on myös, että loukusta löytyy lintu tai rotta, sillä loukkujen lähistöllä maassa on nähty useampia harakoita. 

Välillä liikutaan väsymyksen molemmilla puolilla. Epätoivo ja toivo pilkkaavat toisiaan. Vielä kuitenkin löytyy energiaa, toivottavasti sitä on myös karussa olevalla kissalla.

Pesonen on loukulla talteen saatu löytöeläinkissaEi kommentteja:

Lähetä kommentti