perjantai 3. maaliskuuta 2017

Riemurasia

Tällä kertaa Pesosen porukoilta riitti Zooplussalle totuttua pienempi tilaus ja rahti kiitti siitä toimittamalla sen perille vajaassa viikossa. Nopea ja ehjä toimitus! Normaali pienempi tilaus tarkoitti myös pienempää pahvilaatikkoa. Kaikki muu sen jälkeen olikin sitten suurempaa, sillä kissojen kiinnostus pikapostia kohtaan oli eeppinen.

Henkilökunta huomasi, että Hannu on laatikossa, mutta ei huomannut sitä mitä Hannu tekee...

Pelin avaaja jäi hämäräksi, mutta laatikossa kävivät mm. Tippa ja Hannu, joista jälkimmäinen otti laatikosta hetkeksi itselleen nukkumapaikan! Koko ajan aktiivisena ollut Jetta oli sitä mieltä, ettei laatikossa sovi nukkua ja ajoi Hannun syrjemmälle. Tämän jälkeen laatikosta löytyi Jetta. Sehän taas kiinnosti Sofia, joka nuuhkien eteni lähikatsekontaktiin ja samalla haastoi kirmamaan. Haasteet vaihdettiin ja kirmaamiset aloitettiin.


...Hannu veteli härskisti sikeitä!


Kaikki olivat vähintäänkin välillisesti kiinnostuneita pienestä ja kompaktista Saksan tuliaisesta ja esim. Pirille ja Lakulle kiinnostus tuli, kun sai seurata muiden tohinoita laatikon ympärillä.

Ja lopuksi laatikosta kiinnostui myös Pesonen, joka tuli, nuuhki ja kiersi laatikon ja lopulta nousi laatikon päälle, kuin koristeeksi kakun päälle. 


Sofi (oik) tuli haastamaan Jettaa leikkiin: "Kukkuu! Lähetkö? En! Lähetkö? En! Lähetkö? En! Lähetkö? En! Lähetkö? Menin jo!"

Koriste puuttuu, tuumaa Pesonen


Tällaiset tilanteet syntyvät parhaiten huoneen avoimimmilla paikoilla ja parhaat kokemukset niistä saa, kun ottaa hyvän asennon ja seuraa kissojen touhua hiiren hiljaa. Leikistä ja uteliaisuudesta syntyvä energian kenttä lämmittää ja tekee hyvää. Arjen pienet yllätykset eivät yht´äkkiä olekaan niin pieniä!

2 kommenttia:

  1. Ja kaikki elivät niin onnellisina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tasaisesti vuorollaan, jokainen sai oman pahvilaatikko tähtihetkensä - ja kohta tuodaan laatikko komerosta takaisin!

      Poista