torstai 9. maaliskuuta 2017

Ruokaa tulossa!

Vauhti-Raksun pakasteauto kävi. Vauhti-Raksuun päädyttiin, koska Mustista ja Mirristä ei meillä suosittuja possun kuutioita enää löytynyt. Vauhti-Raksun valikoimista taasen löytyi Tessu, possun sydänkuutio, 500 gramman paketissa.

Suuri ja kaunis Vauhti-Raksun pyörillä kulkeva pakstin
Tilaus tehtiin netissä verkkokaupassa. Toimituspäivään sai vaikuttaa itse, kunhan auton runsaat aikataulut oli ensin selvittänyt. Tilasimme toimituksen kotiovelle - myös pysäkkitilaukset olivat mahdollisia. Toimituskuluja ei peritä, kun tilaus ylittää 35 euroa. Maakuntamatkailua harrastavat voivat ajella myös itse pääkallopaikalle Loviisaan, jossa varastomyymälä palvelee ma-to 9-17. Maksutapoja on monia, myös vanha perinteinen käteinen kelpaa.


Laku, Sofi ja Hannu tarkastavat tuotteen

"Siinä sitä nyt on", hokaa Sofi
Toimitusta edeltävä päivänä saimme puhelimeen tekstiviestin, jossa tiedotettiin auton saapuvan klo 8-10 aikoihin ja toimituspäivänä vielä soitettiin varttia ennen h-hetkeä. "Ruokaa tulossa", ilmoitti heleä-ääninen mieshenkilö puhelimessa! 

Otimme auton juhlavin menoin vastaan ja menimme pihalle asentoon. Auto oli ajallaan - sen verran kursaillen, että ajoi viisi metriä talon ohitse. Palvelu kokonaisuudessa oli simppeliä ja lämminhenkistä ja tuotteet olivat hyvin pakattu. "Hyvää ruokahalua", huikkasi autonkuljettaja ja jatkoi matkaansa. 

Kaikesta jäi hyvä maku. Kaikki oli mutkatonta, vaikka nettisivujen pysäkkiviidakko hieman säpsäytti. Onneksi edes eläimillä on nykyään myymäläauto tien päällä! Se on palvelua jos mikä!
Tessu possun sydänkuutio, 500 g

Tessu, possun sydänkuutio on raakapakaste. Koostumuksena kotimainen lisäaineeton sian sydän. Kuutio on nimenomaan kuutio, eikä sitä tarvitse erikseen alkaa pilkkomaan. Se on suuri etu. Palat ovat kuitenkin tarpeeksi suuria, jotta kissan purukalustolle tulisi käyttöä.


Tessu, possun sydänkuutioTuote on pakattu hyvin sulkeutuvaan (minigrip sulku) muovipussiin ja muodoltaan se on tyynymäinen. Säilyvyys 12 kk. Valmistaja on Lemmikkiruuat Tessu Oy.

Itse asiakkaat ottivat Tessu possun sydänkuutiot ilolla vastaan ja söivät ne napaansa. Sofi poimi palat lautaselta ja herkutteli ne yksitellen parketin päällä. Pesonen järsi siististi lautaselta. Suutaan nuoleva kissa vaikutti oikein tyytyväiseltä!

2 kommenttia:

  1. Meille kovin tuttu näky, Vauhti-Raksun auto. Se käy kuukausittain ja toimittaa meidän jengin ruokavalion lihat :) Ja ollaan käytetty jo vuosia. Suosittelen kanssa kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka kerta. Kaikki toimi hienosti ja palvelu oli mutkattoman mukavaa. Pesosen porukalta tulee myös suositukset! Kippis!

      Poista