keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Arki koittaa

Pesonen nuuhkii koristemäntyä
Tänään loppiaisena siivottiin loputkin joulun rippeet pois, tarkoittaen myös sitä että kuusi sai "hypätä" parvekkeen kaiteen ylitse. Siinä touhutessa tuli kaikenlaista siivottavaa enemmän kuin oli tarkoitus ja se hieman stressasi Pesosta. Myös se perinteinen rytmi hieman poikkesi totutusta.

 Siivouksen loputtua oli aikaa tarkastella tyhjää asuntoa ja samoin teki myös Pesonen. Pariin otteeseen Petsku hieman haki tavaroiden paikkoja. Korjaukseen menneen raapimapuun paikkakin oli kiusallisesti tyhjä ja siinä kohtaan Pesonen hennosti tömpsähti kaapin seinämää päin. Liikkumisen epävarmuus tuli selville, kun Pesonen oudommissa paikoissa tassulla hapuili ilmaa ja kokeili onko lattialla esteitä. Onneksi ainoastaan kuusen seutu, sekä em. raapimapuun paikka olivat muuttuneet - toisin sanoen palanneet joulua edeltävään tilaan. Nopeasti kuitenkin Petsku rakensi pohjapiirrustuksen uusiksi ja lopulta meno oli melko villiä! Petskun aiempi epävarmuus oli karissut ja nyt tyttö kiipeli tasoilla, joissa se ei ollut aikoihin käynyt. Taitavasti Petsku osasi kuitenkin alastulos ja kolhuilta vältyttiin. 


Laku röhnöttää pöydällä ja Pesonen poseeraa taustallaYllättävän rennosti Pesonen otti joulun tulon ja lähdön. Kuusi tuli ja meni, eikä sen kummempaa draamaa. Pesonen otti kuusesta kaiken irti, istuskellen, haistellen ja maistellen sitä. Mutta yhtälailla tuntuu, että Pesonen arvostaa myös avoimen lattian tilaa. Nyt on l a t t i a jossa kirmata. Jollain tapaa Pesonen ymmärtää tilan muuttuneen ja ymmärtää joulun olevan ohitse. Pesosen rentoa reagointia tulee ihmeteltyä ja jälleen kerran huokaistua tyytyväisenä.
Iams delights 85g, lammas & maksa hyytelössä


Tällä kertaan kokeiluun otettiin Iamsin "maa ja meri mix" (tonnikala & silakka, lohi & taimen, lammas & maksa, kalkkuna & ankka), josta tarjolle annettiin lammas ja maksa pussi. Vanhoissa Iamsin adults pusseissa ruokaa oli 100 g, nyt pusseissa on 85 g. Toki hintakin oli edullinen 6,90 / 12 pss, mutta liekö kyseessä tutustumistarjous?

Tuote on aikuisille kissoille ja se on täysravintoa eli vitamiinit ovat mukana. Tarjoillut lihaisat hyytelöpalat menivät ihan mukavasti, vähintäänkin kaikki maistoivat. Perustavaraa.


Sofi herkuttelee
Asteikko 1 - 5 tassua


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti