torstai 21. tammikuuta 2016

Pesonen hyvällä tuulella

Pesonen on ollut parin päivän ajan hyvällä tuulella ja leikkinyt paljon. Se tietää hauskaa kurinaa ja yllättäviä sisääntuloja. Pallon kantaminen ja kurina ovat tarttuneet myös Pesosen tyttäreen Sofiin, joka on pikkuhiljaa myös aloittanut pallon kantamisen. Jossain välissä Sofilla oli pelkotiloja palloja kohtaan, mutta ne näyttävät nyt karisseen. 

Pesosen tämän hetken leikkiä voisi kuvailla kakkos-asteen leikiksi (asteikolla 1-3); aivan kuten hurrikaaneja tai muita myrskyjä kuvaillaan. Matot pysyvät kasassa ja itse myrskyrintama, eli Pesonen on melko maltillinen. Sellaista perinteistä palloon pomppimista tai sinne päin. 

Saman pesueen Laku tulee aina paikalle kun jotain tapahtuu, mutta antaa Pesoselle tilaa Petskin leikkiessä. Laku on huomannut Pesosen erilaisuuden ja "kunnioittaa" näin Pesosta. Sitä vastoin Sofin kanssa Laku leikkii täyttää häkää. Jos Laku ei Pesosen kanssa leiki, niin painii kyllä - ja kyllähän painikin tässä tapauksessa on leikkiä. Aloite painille tulee milloin kummankin puolelta. Paini on kunnon merimiespainia, ilma sääntöjä, mutta toisia kunnioittaen ja yleensä jossain vaiheessa painin tomut pestään nuollen pois. 

Seuraavassa on videolle saatu Pesosen leikkiä - sitä kakkos-tason leikkiä. Vielä melko maltillista. Leikki päättyi lopulta Lakun kanssa painiin, jota ei videolle tallentunut - mutta muuten 2,30 minuuttinen on täyttä Petskiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti