lauantai 12. maaliskuuta 2016

All For Paws - porkkana

Aurinko saa ihmeitä aikaan. Pesonen on piristynyt huomattavasti - sen huomaa Petskin leikkisyydestä. Jo varhain aamulla Pesonen tapailee ensimmäisiä tanssiaskeleita ja kunnon rytmiin Petsku pääsee toistamiseen iltapäiväkahvin paikkeilla. Tyttö nuortuu sitä mukaan kun lumi sulaa! Näky on riemastuttava ja sydäntä polttaa se kauneus! Tomeruutta ja toveruutta.


Pesonen narkoosissa
Vaikka Laku lukee Pesosta melko mukavasti, on Laku välillä hieman hämillään Petskin pyrähtäessä ja tömähtäessä kylkeen. Mikäli Petski tömähtää ensin Lakun peräpuoleen, hivuttaa Petski nopeasti itsensä oikeaan päähän painimaan. Kankusta kaulaan. Kun Laku ja Sofi intoutuvat kaksistaan juoksentelemaan omia vilkkaita juoksujaan, on meno välillä hurjaa kun Petski pyrähtelee siihen väliin, yrittäen pysyä leikissä mukana. Viiksikarvat väpättävät, kun Pesonen tapailee kaksikkoa ja rientää äänien perässä.

Yksi viime aikojen suosikkilelu on eittämättä minttuporkkana. 
Se kuuluu samaan rähinäremmiin, kuin aiemmin mainitut rähinäminttujuurekset punajuuri ja palsternakka (http://kissapesonen.blogspot.fi/2015/10/nain-rahinaminttujuurekset-otettiin.html). Kaikkia minttuleluja säilytetään samassa keittiön pitkässä kaapissa ja aina kun oven avaa, on siellä vähintään kaksi päätä välissä. Kansaa kerääntyy ja mellakka on valmis. Päivän mittaan lelujen luona käy yksi jos toinenkin kaatuilemassa ja kierimässä. Sitä se teettää se puutarhailu!


PORKKANA


All For Pawsin n. 15cm porkkana on hittituote. Tämä porkkana tuoksuu kissanmintulle ja se takaa kiinnostuksen. Porkkana on umpinainen, joten sitä ei voi erikseen täyttää. Kiinnostusta lisäävät myös kahisevat naatit, joita on kaksi kappaletta. Itse porkkana on pehmeää, hyvälaatuista kangasta ja kestää sille aiheutuvan rasituksen. Porkkanan voi pestä, kunhan huolehtii pesuaineesta, että se on eläimille turvallista. Kaiken lisäksi porkkana on erittäin kaunis.


Kissat nuolevat, hinkkaavat, järsivät ja kuolaavat porkkanaa. Porkkanaa himoitaan välillä niin kovasti, että sitä täytyy pitää kaapissa jemmassa. Porukan nuorimmat osaavat tulla paikalle, kun porkkanakaapin ovi avataan ja nousevat takajaloilleen saadakseen himoitun lelun itselleen. Porkkana on niin suosittu, että siitä välillä nahistellaan. Porkkanan perään ovat kaikki!

Sofi ja Hannu porkkanan lumoissa
Tuotteen kauneus viimeistelee hienot neljä tassua!

Asteikko 1-5 tassua
  

6 kommenttia:

 1. Hyvä valinta! Meillä on sellainen pikku porkkana, mutta ei muisteta mihin jemmattiin se.. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Kissan leluilla on kumma kyky kadota! Kuka minnekin ja mitäkin "kadottaa".

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on tuollainen porkkana, mut ollaan hukattu se johonkin... ehkä sohvan alle jemmaan? Se on kyl ihan huippu, tulee otettua välillä kunnon hömpsyntömpsyt siitä ;)
  - Chaplin

  VastaaPoista
 4. Meillä on kans tollanen porkkana ja siitä saa kyllä hyvät pöllyt. Lisäks on omppu ja joku vihreä jutska kans samaa sarjaa; kaikki on hyviä.

  VastaaPoista
 5. Sama juttu eli useampi "hömpsy-nauris" löytyy. Toimivia tuotteita, mutta välillä aiheuttavat eripuraa - ovat niin suosittuja!

  VastaaPoista