perjantai 4. maaliskuuta 2016

Hannu - PrimaCat / salkku on saapunut!

Hannu tarkastelee sisältöä
Salkku on saapunut! 
Musta agenttimallinen salkku oli "piilotettu" mystisesti vitivalkoisen pahvilaatikon sisälle, kuin hurjimmissa agenttijännäreissä ja salkku oli täynnä salaisuuksia. No.., kissanruokaa kissanruokaa ja kissanruokaa ja pari paperia ohjeita ja vinkkejä. Tarinan päähenkilöä Hannua se ainankin jännitti tai vähintäänkin epäilytti. Salkku avattiin ja Hannu tuli paikalle reippaasti alta kulmain katsellen, tutki ja nuuhkaisi pari kertaa ja jatkoi ihmettelyä. Mahtoiko jo tietää jotain? Hetken päästä Hannu nähtiin hieman sivummalla, sama epäileväinen ilme kasvoilla. Poika parka mietiskelee, kun nimeä toistellaan jatkuvasti.

Sitten sisältö syyniin. Tuoreruuat vaikuttavat ensisilmäyksellä hyviltä, mutta tarkempi tutkiminen paljastaa että kyse on täydennysravinnosta eli vitamiineja ei ole lisätty. Siitä miinus! Naksuja on melko paljon kun vertaa mukana tulevan vihkosen suosituksia. Kuivaruokaa eli naksuja tuli neljä pussia ja kun yhdessä pussissa on tavaraa 400 g, on kuivamuonaa tuplaten liikaa kahden viikon kokeluajalle. Viiden kilon kissan päiväsuositus on 60g kuivamuonaa. Eli nyt jo alkaa epäilyttämään, tuleeko PrimaCat olemaan jatkuvassa käytössä. 

Ongelmaksi muodostuu kuivaruoka, johon on lisätty maissia. Hannu on juuri vieroitettu maissista (ja viljatuotteista) eroon, eikä askelta taaksepäin haluaisi ottaa. 

Mukana on myös hieman ohjeita, joista huomionarvoinen ruuan vaihdossa on ettei pakota kissaa syömään uutta ruokaa pitämällä kissaa nälässä. Lisäksi kehoitetaan tekemään vaihdos vähitellen, sillä kissan ruuansulatus on hyvin herkkä ja lopuksi vielä muistutetaan maltin säilyttämisestä, sillä tottuminen uuteen ruokaan kestää.

Hannu hieman kuikuilee

Ei paketti aivan susi ole, vaan valtaosin todella hieno ja paljon sisältöä! Tuoreruuat vaikuttavat hyviltä, vaikka ovat täydennysravintoa. Ensimmäisten suutuntuma arvioiden jälkeen varmana menestyjänä arvioimme olevan pussiruuista molemmat tonnikala-maut tender ja tasty  ja heikointa lenkkiä edustanee Charming Chicken tölkkiruoka. Muut ruuat ovat tässä vaiheessa vielä arvoitus.

Miten muilla testiryhmäläisillä menee, siitä voi lukea hastageista
#fiksuvaihto tai #deluceprimacat
tai
facebook.com/fiksuvaihto
kehraamo.primacat.com

Lisää PrimaCat tuoteryhmistä voi lukea yrityksen verkkosivuilta http://www.primacat.com/ 


Testi on testi ja käymme toimeen säälimättömällä oikeudenmukaisuudella. Ruuat pyrimme jakamaan kaikki samalla tavalla, jotta tulos olisi yhdenvertainen. Hannu päättää, muut avustavat ja me kirjaamme. Selvä kuin pläkki. Tarina jatkuu..



Lähde: PrimaCat 


2 kommenttia:

  1. Meillä Primacatin märkaruoat eivät kelpaa ollenkaan :( Raksut menevät tietysti, mutta en viitsi paljon vaihdella ruokia, kun Olgalla on niin herkkä massu. Onnea teille testiin!

    VastaaPoista
  2. Täällä homma pärähtänyt myös käyntiin ja ensimmäisiä tuloksia kirjattu. Ensimmäinen raportti tullenee sunnuntaina. Herkkää mahaa ei kannata kiusata. Mukava kuulla kuulumisia muualtakin! Tsemppiä!

    VastaaPoista