maanantai 14. maaliskuuta 2016

Hannu - PrimaCat / päivä 10 + yhteenveto

Päivä 10; 
Tasty Tuna with Classy Chicken
Cozy Chicken & Cheese

Loppu Yhteenveto


Hannu mittailee Tasty Tunan herkullisuutta
Kymmenes päivä. Kokki lapioi tölkistä PrimaCatin Tasty Tunaa (with Classy Chicken) lautaselle, "Ei mulla ole yhtään enää kissoja...". Missä lie menevät, mutta kun lautaset asetellaan lattialle, kissat saapuvat. No, Hannu makaa sängyn päällä eikä pyllyään nosta. Lautanen tulee ja Hannu ihmettelee - miettii ja katsahtaa kuvaajaa. Kovasti Hannu lipoo  suupieliä, mutta päättää nousta sivummalle. Nopeasti kippo nokan alta pois, ettei Hannun tarvitse siirtyä petipaikalta. Lautanen selvästi kiusaa Hannua. Hannu tekee löysän puolikkaan piruetin ja laskeutuu samalle paikalle, josta juuri nousi ja jatkaa pötköttelyä. Pesonen, Laku ja Sofi maistavat Tasty Tunaa ja Hannun takana ikkunapöydällä Jetta syö sitä.Pesonen nuolee tyytyväisenä

Kymmenennen päivän toinen ja PrimaCatin vaihtoehtoruuan viimeinen testiannos, Cozy Chicken & Cheese. Hannu ei tavoistaan luovu. Sofi on toista mieltä ja ravaa kupilta toiselle ja ryöstelee muiden annoksia. Laku apinoi Sofia Pesosen kupilla, kunnes Sofi huomaa tilanteen ja korjaa sieltäkin ruuat omaan suuhun. Cozy Chicken & Cheese häviää tehokkaasti! PrimaCatin testi on Hannun kohdalta ohitse. Tulos on pienoinen pettymys, mutta kun realistisesti miettii kuinka ronkeli Hannu kaikesta uudesta on, on tulos lopulta odotettu. Välillä Hannu vaikutti vaivautuneelta ja erittäin epäileväiseltä, kuin jokainen annos olisi ollut täynnä matolääkettä tai muuta kyseenalaista herkkua. Loppua kohden valokuvaamista ja muuta journalistista toimintaa piti hillitä. Silti tuntui, että Hannu luki tilannetta epäillen jotain. 


Testi testinä oli hauska! Kiitos siitä PrimaCatille. Pussiruuat menivät melko hyvin ja säilykkeistä mm. Chunky Chicken. Muistutetaan vielä että kriittisempi osio tehtiin 15 minuutin aikana. Kuitenkin likipitäen kaikki ruuat oli syöty pidemmän ajanjakson jälkeen. PrimaCatin paketista pari tölkkiruokaa päätettiin huonon menekin vuoksi antaa eläintalolle, kuin myös pari naksupussia. Naksupussien lahjoittaminen johtuu maissista. 

Pääsääntöisesti kotiraati tuli siihen tulokseen, että tölkit ja pussiruuat ovat ok ruokaa ja ovat varteenotettava vaihtoehto muille markettiruuille, ellei pelästy kilohintaa. Miinuksena koettiin täysravinnottomuus eli vitamiinien puute. 

Kotiraati jää mielenkiinnolla odottamaan muiden testaajien arvosteluja ja kokemuksia. Hannu ja kumppanit kiittävät ja kurnauttavat PrimaCattia!

Hannu - Priima Katti


Miten muilla testiryhmäläisillä menee, siitä voi lukea hastageista
#fiksuvaihto tai #deluceprimacat
tai
facebook.com/fiksuvaihto
kehraamo.primacat.com

Lisää PrimaCat tuoteryhmistä voi lukea yrityksen verkkosivuilta http://www.primacat.com/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti