keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Hannu - PrimaCat / päivät 4-6

Päivä 4; 
Bold Beef with Savory Surimi
Tender Tuna

Päivä 5; 
Triumphant Tuna & Shrimps
Charming Chicken with Rich Rabbit

Päivä 6; 
Classy Chicken
Chunky Chicken with Tuna And Liver
Hannu nakuttaa omaa "laadukasta" jälkeä; nuuhkaisee ja poistuu. Se on keskiarvo.

 Neljännen testipäivän Bold Beef with Savory Surimi - annos ei kiinnostanut ketään. Ei edes ruokaa itseään, sillä Bold Beefiä jäi tölkin reunoihin kiinni melko paljon.

 Saman päivän iltana tarjoiltu vetinen pussiruoka Tender Tuna upposi koko katraalle vaihtelevasti, fifty-sixty. Hannulle tarjoiltiin samanaikaisesti myös toista ruokaa ja siinä samassa Hannu saattoi myös nuolaista PrimaCattia. Tuloksiin se ei vaikuta, sillä vahingon osuus on liian suuri. Hannu poistui kupilta, mutta palatessa kuitenkin pysähtyi kupille. On sekin jotain!

Varovaista "tuttavuutta" Tender Tunan kanssa
Viidenteen testipäivään ladattiin suuria odotuksia, sillä Triumphant Tuna & Shrimps - pussiaterian uskottiin maistuvan. Déja vu - Hannu haistoi ja poistui. Osa isommasta porukasta söi, mutta loppuosa hylki täysin.

Myöhemmin illan suussa kaivettiin tölkistä herkullisen näköistä Charming Chicken with Rich Rabbittia ja yhtä herkullinen oli Hannun pään pudistelu! Pesonen söi hieman, Laku tyytyi maistamaan, kuten myös sivummalla ruokaillut Jetta. Tulos silti melko laiha.

Kuudennen päivän koittaessa usko oli jo koetuksella. Hannun viileys on hieman yllättänyt, mutta toisaalta se on kunnioitettavaa, koska se ei ole pettänyt tiukan testi-paineen alla. Hannu on Hannu vaikka voissa paistaisi. Ruuat tarjoillaan Hannulle ja Hannu päättää - me vikisemme. Mitään ei ole pakko tehdä. 

Silloin kun on PrimaCat testituokio, tarjoilemme Hannulle ensin PrimaCattia. Mikäli se ei maistu, annamme jotain muuta. Nälän kautta emme yritä saada tuloksia. Välillä lautasella on samanaikaisesti PrimaCattia ja jotain muuta. Hannu päättää mitä syö. 

Classy Chicken. "Hmm", tuumii Hannu
Kuudennen päivän Classy Chickenin kohdalla olisi saattanut käydä toisin, ellei Piri olisi hypännyt niin päättäväisesti paikalle. Hannu oli selvästi kiinnostunut ruuasta ja nuuhki sitä pitkään, mutta silloin Piri pomppasi paikalle ja Hannu antoi tilaa. Pirille ruoka kelpasi. Se nuoli leukaperiä, söi, nautti ja nuoli. Piri viipyi lautasella pitkään ja söi lautasen kiltisti tyhjäksi.
Painotetaan vielä, että nämä testitulokset on kirjattu n. vartin (15 min)  ruokailun aikana. Myöhemmin päivän aikana, valtaosa ruuasta on lautaselta hävinnyt, eikä juurikaan ole tarvinnut heittää pois. Ruoka on kuitenkin mennyt muiden kuin testikissan Hannun suihin. 

Hannun "kaalilaatikko - kokeilu" jatkuu. Jos jotain odotuksia on ollut, niin viimeistään tässä vaiheessa ne ovat alkaneet varisemaan. Hannu osaa kuitenkin yllättää ja sitä yllätystä kannattaa odottaa! Sitä odotellessa, matkan jatkuessa...


Kuudennen illan päivitys: Aiemmin hyvin mennyt jämäkkä paté Chunky Chicken with Tuna And Liver toisti edellistä kaavaa jopa siinä määrin, että Hannu katsoi parhaakseen poistua edellisen Chunky Chickenin tavoin vessaan! Jälleen kerran osa tykkäsi, osa ei. Tykkääminen oli kuitenkin sitä luokaa, että Chunky Chicken päihitti parilla lautasella kilpailevan vaihtoehtoruuan selkeästi, eikä epäilystäkään, etteikö yön pikkutunneilla loputkin Chunky Chickenit häviä lautaselta. 


Miten muilla testiryhmäläisillä menee, siitä voi lukea hastageista
#fiksuvaihto tai #deluceprimacat
tai
facebook.com/fiksuvaihto
kehraamo.primacat.com

Lisää PrimaCat tuoteryhmistä voi lukea yrityksen verkkosivuilta http://www.primacat.com/ 
2 kommenttia:

  1. Kuule Hannu, kokeile huomenna tuna&chicken tai pelkkä tuna pusseja. Ne on musta ihan okei - Max

    VastaaPoista
  2. Juu. Täytyy vinkata kokille. Huomenna päivä on uus!

    VastaaPoista