torstai 3. maaliskuuta 2016

Hannu - PrimaCat

Hannu on meidän pesueen valittu ja nyt myös virallisesti ryhmään valittu PrimaCat. Taustalla on kissanruoka Primacatin suuri testaus, jossa jaettiin arvonnalla 300 kissataloudelle ruokapaketti, tarkoituksena vaihtaa kahden viikon aikana pikku hiljaa ruokavaliota lihaisampaan ja mielummin PrimaCatiin. Kokemuksia jaetaan ja raportoidaan sosiaalisessa mediassa. Jatkossa blogissa seurataan Hannun kahden viikon taivalta PrimaCat tuotteiden parissa. 


HANNU

Kohta kahdeksan vuotta täyttävä Hannu on entinen sikalan, isomman porukan, asukas. Meille Hannu tuli löytöeläintalon kautta, jossa Hannu "tunnettiin" sohvan takusena - arka ja omissa oloissaan oleva. Sittemmin Hannusta on kehkeytynyt reipas hurmuri, jonka bravuuri on loistaa valokuvien ja videoiden taustahenkilönä. 
Hannun lempiruoka on raksut, merkistä riippumatta. Hannu oli hulluna maissiin ja kesti vuoden verran muuttaa ruokavalio viljattomaksi. Märkäruuista Hannu ei innostu. Hannu syö seitiä ja joskus possunsuikaleita, mutta antaa kipolla herkästi tilaa toisille. Lihaa Hannu ei ole suostunut syömään, pientä jauhelihan näykkäisyä lukuunottamatta. Hannu epäilee ruuissa kaikkea ja varsinkin kaikkea uutta. Pyrkimys on käännyttää Hannua enemmän liharuokien ystäväksi.


Tempaus johon Hannu osallistuu on hauska. Siitä hyötyvät kaikki, niin kuluttaja(t), PrimaCat kuin myös kauppias. Tuotteena PrimaCat on toistaiseksi pysynyt vieraana, tyylikästä ja mieleenpainuvaa kissa pupunkorvilla olevaa TV-mainosta lukuunottamatta: "jos kissasi olisi kasvissyöjä, se näyttäisi tältä...", tai jotain sinne päin. PrimaCatia on myös paljon kehuttu mm. alan blogeissa. Moni syöttää sitä raakaravinnon ohella. PrimaCat on huokea ja hyvä vaihtoehto eläinkaupan ruokiin verrattuna.

Odotukset tästä testistä eivät kuitenkaan ole korkealla, koska Hannu on kranttu. Luultavasti testipaketin kuivaruuat kelpaavat, mutta märkiruuista varsinkin kanan kohdalla tulee ongelmia. Tässä vaiheessa testipaketin sisältö on vielä arvoitus. Kalasta Hannu ei ole närppimistä enempää piitannut, sillä kalaruuat laittavat hieman mahaa sekaisin. 

Nyt pelataan kova kovaa vasten ja annetaan pallo PrimaCatille. PrimaCatilla on mahdollisuus näyttää kyntensä, kuinka hyvistä tuotteista on kyse! Menee syteen tai saveen, ruuat eivät silti mene roskikseen, sillä siitä pitävät huolen taustajoukot joiden välillä pidämme myös kirjaa.

 Toiveena on yleisesti, että jokin PrimaCat tuotteista, esim. annospussi, nousisi käyttökelpoiseksi arkiruuaksi, jokin tuote joka kelpaisi kaikille. Mikäli lopulta käy niin hassusti, ettei mikään tuote kelpaa kenellekkään, toimitamme ruuat löytöeläimille. 

Paketit on testiryhmille lähetetty ja Hannulle asiasta varovaisesti ilmoitettu. Hannulla on jännä tapa välillä katsoa hieman hitaasti alta kulmain, mutta vielä sitä ilmettä ei ole nähty. Luultavasti kahden viikon aikana ilmeiden kirjo tulee saamaan muutaman lisää!  


4 kommenttia:

 1. Moi Hannu! Se tonnikala on annonspussissa Primacatilla ihan hyvää, mutta harmi ettet voi sitä syödä. Niihin kanoihin en minä lämpene.. Ne pateepurkit emäntä laittoi meiltä johonkin kissalöytölään. Mutta ne raksut, ne ovat toooosi hyviä! - raksuja rakastava Max

  VastaaPoista
 2. Moi Max! Salkku on saapunut. Onhan siellä tavaraa. Naksuissa on kuulemma maissia ja niitä en saisi oikein syödä. Saa nähdä mitä muuta nokan eteen työnnetään. Eiköhän siitä jotenkin raportoida. Vähän jännittää...tietysti.

  VastaaPoista
 3. Namnam, me osallistuttiin myös aiemmin tuohon Lihansyöjä-haasteeseen, ja Lilli pääsi silloin testailemaan ruokia. Lilli nyt on aika moniruokainen, joten meillä oli ehkä hivenen helpompi testijakso, kuin teillä oletettavasti ;)
  Toivottavasti Hannulle maistuisi nyt edes joku märkäruoka, ne on meinaan aikas hyvälaatuisia, vaikka täydennysravintoa ovatkin :)

  VastaaPoista
 4. Hannulla lienee takapiruja ruokakipolla sen verran, ettei herkut jää lautaselle. Hannu on kuitenkin tämän osion johtotähti ja Hannu saa yrittää loistaa. Samoja kriittisiä havaintoja tehty täälläkin, mutta niistä myöhemmin.

  VastaaPoista