sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Hannu - PrimaCat / päivät 1-3

Tausta: 

Hannu on meidän pesueen valittu ja nyt myös virallisesti ryhmään valittu PrimaCat. Taustalla on kissanruoka Primacatin suuri testaus, jossa jaettiin arvonnalla 300 kissataloudelle ruokapaketti, tarkoituksena vaihtaa kahden viikon aikana pikku hiljaa ruokavaliota lihaisampaan ja mielummin PrimaCatiin. Kokemuksia jaetaan ja raportoidaan sosiaalisessa mediassa. Jatkossa blogissa seurataan Hannun kahden viikon taivalta PrimaCat tuotteiden parissa. 


Päivä 1; Crispy Chicken & Surimi


"Onpas nämä pieniä!" Annospussiruuat osoittautuivat oletusta pienemmiksi. Pussin koko on "vain" 50 g, joten PrimaCatin testioloissa niiden riittävyys loppuu kesken - kotioloissa tilanne olla toinen, pienempi pussi voi olla eduksi. 

Aloitusruuaksi valittiin PrimaCatin Crispy Chicken & Surimi. Surimi on jonkinlaista jauhettua kalamassaa ja tässä ruuassa se muistuttaa lähinnä "porkkanaa". Koostumus on pientä filettä, kokonaisannoksen reunoilla hyytelökerros, mutta itse ruoka kuivakkaa.

Testiruoka laitetaan omalle lautaselle ja tarjoillaan suoraan Hannulle. Muut saavat  muuta ruokaa, mutta myös kokeeksi pienen palan PrimaCattia. Mikäli Hannu ei testiruokaa syö, saa Hannu syödä muiden lautasilta tai sitten tarjoillaan Hannulle muuta ruokaa erikseen. Ja sama päinvastoin; muut saavat syödä Hannu PrimaCatit, jos haluavat.  

Hannu tarttuu toimeen?

Hannulla oli selvästi nälkä ja hyvissä ajoin lautasten lähtiessä kierrokselle Hannu nosteli päätänsä ja kuunteli kärryn saapumista.  

Kuppi nokan eteen, kameramies tarpeeksi kaukana ettei häiritse, Hannu haistaa lautasta, ravistaa päätä ja lähtee pois. Tulos oli harvinaisen selvä. Hannu vaihtoi kuppia, eikä myöhemminkään käynyt syömässä crispy chickeniä.

Toisaalla samaan aikaan. Kuului hurinaa, imuri oli päällä. Kolmikko Pesonen, Laku ja Sofi putsasivat tätä illan Crispy Chicken & Surimi-annosta niin tehokkaasti, ettei lautaselle jäänyt fileestä ripaustakaan! Ruokaa oli kahdella lautasella ja molemmat lautaset putsattiin vajaassa kymmenessä minuutissa.


Kolmikosta Pesonen, Laku ja Sofi; Pesone (oik) ja Laku (vas) tyhjentävät crispy chicken & surimi annosta.


Päivä 2; Tropical Tuna & Salmon - Cozy Chicken & Cheese


Uusi päivä, uudet eväät - ja uusi jännitys. Päivän testiruoka on annospussi Tropical Tuna & Salmon, jonka koostumus on samanlainen kuin eilisen hyytelöreunaisen crispy chickenin. Tarjolla PrimaCartin lisäksi on myös kanan suikaleita, sekä toista tuoreruokaa, mutta Hannulle annetaan vain lautanen, jossa on Tropical Tuna testiannos.

Hannu nuuhkaisee lautastaan ja poistuu. 

Laku tulee paikalle ja syö mielummin PrimaCattia kuin lihaa, josta yleisesti pitää. Hyppäys on kuitenkin vain hetkellinen ja Lakukin poistuu paikalta. Myös Tipalle tarjottiin omaan soppeen PrimaCat annosta, mutta se ei maistunut.

Nuuhkaisuksi jäi.

Hannu ei PrimaCatin Tropical Tuna syönyt laisinkaan, vaan nautti muista ruuista. Vartin vertailujakson aikana lautaset säilyivät lähes koskemattomina, mutta päivän aikana osa ruuasta oli hävinnyt. Osa jouduttiin heittämään pois.

Illemmalla kahdelle lautaselle katettiin PrimaCatilta Cozy Chicken & Cheese annospussi. Toinen lautanen annettiin yleiseen jakoon. Vaarana on rituaalien syntyminen ja Hannun tottuminen testitilanteeseen, mutta  päätimme jatkaa samalla kaavalla. Luotamme siihen, että mikäli ruoka on hyvää, se myös maistuu. 

Tuloksena tähän mennessä nopein hylkääminen. Nopealla nuuhkaisulla pois kupin luota!


Hannu valitsi lopulta toisen kupin, Piri vaihtaa maisemaa

Piri ja Laku tulivat uteliaisuuttaan kupin luokse, mutta vierailu jäi myös pelkäksi nuuhkaisuksi. Liian outoa. Myös kaikkiruokainen Pesonen hylkäsi tarjouksen. 


"Ei vaikuta rohkaisevalta, kun yleensä tykkäävät kokeilla"
  

Sofi (oik) tyhjentänyt cozu chicken & cheese lautasen,
 Hannu menossa peittämään.
Sitten paikalle saapui ennakkoluuloton Sofi ja tyhjensi toisen lautasen, mutta Sofin tyhjennyksen jälkeen Hannu sivuutti lautasen vielä kertaalleen ja varmuuden vuoksi peitteli sen! Illan testi heilahti kerta laakista ääripäästä toiseen! Illan testiannoksesta, Cozy Chicken & Cheese-ateriasta, meni tuolla vartin nopealla kokeilulla puolet.PS. Loput ruuasta oli syöty yön aikana.


Päivä 3; Chunky Chicken with Tuna And Liver


Iltapäivällä päädyime kokeilemaan tölkki-patéta Chunky Chicken with Tuna And Liver. Tällä kertaa katoimme kaikille, sillä muuta ei tällä kattauksella ollut tarjolla. Päivällä oli popsittu hyvin mielin seitiä napaan. 

Hannu piti tyylistään kiinni ja kääntyi nuuhkaisun jälkeen ja jatkoi siitä matkaa suoraan vessaan. Hannu ei harrasta vieraskoreutta. Lopulta Hannu löydettiin omien naksujen parista.

Hannu päätti hipsiä tylysti pois.
 Hieman yllättäen makuuhuoneesta kuului iloinen rouskutus, kun Tippa ahkeroi lautasta tyhjäksi! Samoin tuttu kolmikko Pesonen, Laku ja Sofi hoitivat tonttiansa - ei lautasta tyhjäksi, mutta sen verran kun maittoi. 

Pirillä ei tainnut olla nälkä laisinkaan, kun ei edes nuuhkaisua tohtinut tarjota.

PrimaCatin patén menekki yllätti epäileväisen kokin, kun esim. Laku intoutui moiseen herkutteluun, kun yleensä Laku ei paté-pohjia syö. 

Hannu sitä vastoin lunastaa hankalana koe-kissana odotuksia, eikä vielä ole innostunut herkuttelemaan testitarkoituksessa. Pitääkö Hannu kurssinsa vai yllättääkö jo huomenna?  

Miten muilla testiryhmäläisillä menee, siitä voi lukea hastageista
#fiksuvaihto tai #deluceprimacat
tai
facebook.com/fiksuvaihto
kehraamo.primacat.com

Lisää PrimaCat tuoteryhmistä voi lukea yrityksen verkkosivuilta http://www.primacat.com/ 


4 kommenttia:

 1. Ei sitä cheesee syödä mekään! Kaverit näyttää tykkäävän kun Hannun ruokaa jää maisteltavaksi :D - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavereille kans ja mulla on paljon kavereita - täytyy jättää paljon ruokaa (hymiö). Kyllä kai sieltä jotain herkkua tulee jossain vaiheessa? Vai tuleeko?

   Poista
 2. Hannu, pidä tyylisi! Ylätassu! t. nirso-Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venyttelen kun väsyttää ja kehrään kun kehrätyttää, ruokaa syön kun sellaista tulee nokan eteen. Ei kai tässä nirsoja olla, mutta kun on kaksi kuppia, niin valitsen paremman! Ylätassu!

   Poista