sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Hannu - PrimaCat / päivät 7-9

Päivä 7; 
Tender Tuna
Crispy Chicken & Surimi

Päivä 8; 
Charming Chicken with Rich Rabbit
Tropical Tuna

Päivä 9; 
Classy Chicken
Tender Tuna


Hannun PrimaCat vaellus jatkuu - eikä kolhuilta vältytä. Tender Tuna on muiden PrimaCat testaajien suosittelemaa, mutta täällä se ei ota onkeen. Haistoi ja maistoi - periaatteella Hannu torppasi tarjouksen. Laku kiersi kupilta kupille herkutellen ja Tippa nautiskeli paikoillaan. Osalle porukasta onginta maittoi!

Hannu haukoittelee pitkää testiä

"Jep", seitsemännen päivän iltana kokki hymisee hieman epätoivoisena.  Hannulle tarjoillaan kahta eri ruokaa. Ensin haistetaan PrimaCattia (Crispy Chicken & Surimi) ja sitten toista ruokaa. Veikeä on tapa, jolla Hannu pomppaa paikalta pois - käpälän nosto ja pois. Ei ruoka uppoa. Porukan tyttöporukka Sofi ja Tippa ovat päättäneet kaunistella tilastoja ja korjaavat reippailla vedoilla ilmaiset sapuskat pois! Hoplaa!


"Prime Time"! Charming Chicken with Rich Rabbit on katastrofi. "Kyllä kysyviä ilmeitä", kokki huokaa. Piri nuolee hieman, mutta testityyppi Hannu tekee perinteiset nuuhkaisut ja jalan ravistelut. Kotiraati päättää, että Charming Chicken jäniksen taival päättyy tähän ja loput tavarat toimitetaan hyväntekeväisyyteen.

Päivä kahdeksan. Ilta. Pussiruoka Tropical Tuna. Hannu nuuhkii tarkasti kuin kala matoa, mutta kääntyy pois. Pesonen nuuhkii kahden vaiheilla ja valitsee Tropical Tunan. Hyvä niin, sillä muista kupeista Tuna on aikoja sitten mennyt muihin suihin. Hannu jatkaa omaa kantaa ottavaa sooloilua.

Hannu kiertää kuppia


Yhdeksäs päivä aukeaa aurinkoisena. Kissat ovat hyväntuulisia, paikoin jopa liian hyväntuulisia. Meno on villiä. Päiväpalaksi tarjoillaan pussiruoka Classy Chickeniä. Lautanen Hannun eteen ja Hannu empii. Siirtyy lähemmäksi lautasta ja nuolee! Empii... Miettii pitkään, miettii tarkkaan. Nuolee. Hivuttautuu lähemmäksi ja syö! Hannu pehmenee. Syö kuin aikamies - ei paljon, mutta syö. Lopettaa hyvin mielin ja siirtyy lautasen viereen. Seisoo hajareisin, kuin pieni bambi. Nuolee suupielet reunalta reunalta ja näyttää nyt hillomunkin syöneeltä rekkamieheltä. Piri tykkäsi, Jetta tykkäsi - ruuasta.


Suupielet puhtaiksi


Yhdeksäs päivä taittuu kohti iltaa samalla leikkisällä myrskyrintamalla kuin se alkoikin. Hannu juoksee Jetan kanssa ympäri taloa. Kissat saadaan pysäytettyä ruokapurkin narahduksella. Hannulle annetaan kaksi kuppia naaman eteen; kilpailijaa ja PrimaCatin Tender Tunaa. Hannu nuuhkii molemmat, mutta valitsee maistettavaksi kilpailijan. Maistaa ja poistuu. Se siitä vihreämmästä nurmesta. Laku tulee paikalle ja valitsee PrimaCatin. Laku tasapainottaa kahden eri merkin puntarin ja syö PrimaCattia hieman. Hannu siirtyy tutkivan journalistin viereen, istuu ja pesee tassunsa sekä kuontalonsa. 


Hannu - priima katti


"Tuo oli se, jota mä ajattelin että ne syö aina". 


Vaikka Hannun Classy Chicken-tuokio oli lyhyehkö, niin loppujen lopuksi Hannu yllätti. Hannu yllätti taipumalla ruokailuun. Uteliaisuus voitti. Hannua selvästi kiinnosti Classy Chicken, sillä sellaiset olivat elkeet. Ruokailun jälkeinen pitkien vetojen nuoleskelu kruunasi kaiken. Saman päivän iltana Hannu yllätti jälleen, leikkituokion tiimellyksessä, sukeltaen pieneen telttaan. Hannu ei teltassa usein käy. Teltasta käsin oli mukava jahdata keppiä ja narua. Hieno päivä. Hieno päivä Hannulla ja hieno päivä koko porukalla! Priimaa tavaraa!
Miten muilla testiryhmäläisillä menee, siitä voi lukea hastageista
#fiksuvaihto tai #deluceprimacat
tai
facebook.com/fiksuvaihto
kehraamo.primacat.com

Lisää PrimaCat tuoteryhmistä voi lukea yrityksen verkkosivuilta http://www.primacat.com/ 

4 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut Hannu water tunaa tai chickenii? Tuo klassikko on kyllä ihan jees. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy viedä kokille terveiset...Ensin sulattelen seitit pois...prrr..

   Poista
 2. Oho oho! Löytyikö sieltä laatikosta sittenkin myös Hannun makuun sopivaa ruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs nielaista ennen kuin on nuolaistu...tai sinne päin. Kunhan maistoin -hannu-

   Poista