tiistai 13. helmikuuta 2018

Eläinten ääni- mielenosoitus

Lauantaina 17.2 lähtee Helsingin Rautatientorilta Eläinten ääni -mielenosoituskulkue kohti Eduskuntaloa, joka ottaa kantaa tulevaan eläinsuojelulakiin. Pesosen blogi pyrkii pitämään politiikkaan etäisyyttä, mutta tällä kertaa asia on painava. Tuleva eläinsuojelulaki ei mm. vaatisi eläimille edes säännöllistä vedensaantia! 

Pesosen porukoilta lähtee edustus, koska eläimet (kissat, koirat, porsaat, lehmät ja muut kaverit) tarvitsevat äänen kuuluville ja näkyville. Lähdemme, sillä näin voimme toivottavasti vaikuttaa. Kotisohvalta se ei onnistu. 

Mieltä osoitetaan kaikkien eläinten puolesta, mutta myös kissojen, sillä uuteen eläinsuojelulakiin halutaan mm. kissojen ja koirien pakollinen tunnistusmerkintä ja rekisteröinti. 


Olisi helppo jäädä kotiin ja luottaa siihen, että muut hoitavat protestoinnin. Olisi helppo kohautella olkapäitä ja todeta, että tämä on kettutytöille. Tämä on meille kaikille, sivistyneille suomalaisille, jotka haluamme että eläimillä on kaikki ok. Myös Pesonen lähtisi, jos pystyisi.

Mielenosoituksen voima katoaa mikäli ihmisiä ei saada liikkeelle. Turusta noustaan bussiin, radanvarrelta juniin. Älä katso sivusta, vaan tule mukaan. Kilometrin mittainen kävelysi vaikuttaa eläinten hyvinvointiin. Pieni vaiva siihen mitä eläimet tarjoavat, eikö? 


Eurobarometrin mukaan 99 % suomalaisista pitää eläinsuojelua tärkeänä, ja 90 % suomalaisista haluaa, että tuotantoeläimiä suojeltaisiin nykyistä paremmin. Tämän täytyy näkyä myös eläinsuojelulaissa. Vaaditaan nyt yhdessä, että enemmistön ääni kuuluu!

-Eläinten ääni - mielenosoitus facebook sivu- 


Animalian, Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY:n, Oikeutta eläimille ja SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton järjestämä mielenosoitus kokoontuu lauantaina 17.2. klo 12.00 Helsingin rautatietorilla, josta mielenosoituskulkue jatkaa matkaa Eduskuntatalon edustalle.
4 kommenttia:

 1. Mä kuulenkin tästä miekkarista ekaa kertaa vasta nyt. Mut miten kaikki osuukin päällekäin. Itse olen koko viikonlopun messukeskuksella, poislukien se, että käyn ruokkimassa Amen ja Tuiken välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita viestiä eteenpäin - tuskin olet ainoa eläinten ystävä! -Pesonen porukoineen-

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, kyllä tämä asia koskee myös kissoja - saatika sitten muita eläimiä, jotka myös ovat kavereita!

   Poista