keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Hullu Hannu



Virittää ja räpyttää takajalkojaan. Vetkuttaa perää ja katsoo putkinäöllä lattianrajaa. Ruopii. Hullu Hannu hakee vauhtia. Rapisee nastat parkettiin ja jättää vanaa. Kissa venyy kuin vieterilinko jyrkissä rappusissa. Etupää vetää ja takapää tulee kuminauhana perässä.
  



Hannu hakee päämäärää kuin soikea vanne. Viime tipan väistöliikkeillä kiepsahtelee jalkojen taakse ja luulee että on sillä hukuksissa. Kuitenkin kaikki seuraavat. Hullu Hannu on saanut huomionsa.

Maton reuna on tänään korkeampi kuin koskaan ja se on tällä erää paras piilo. Matto on paras. Matto on parasta muovailuvahaa. Matto matto matto. Matto on molski. Molskis loiskis Hannu ui matossa.    




Pelkkä matto ei riitä. Rullattava matto on aina parempi. Matolla on kääntöpuolensa. Hannu surffaa matolla ja tekee matosta aallon. Aallon harjan ratsastaja. Hyppii yli karvaisen veen. Itsekin karvainen. Hullu Hannu.

Hulluus hiipuu. Hannu palaa lähtötilanteeseen ja venyttää vielä kerran. Laskee vauhdin pois ja karistaa hulluuden rippeet. Hulluttelut sikseen. Hannu on Hannu. 



4 kommenttia:

  1. Hannulla on jänniä seikkailuja eli mielikuvitusta taitaa riittää Hannulla :D Mutta kyllä Hannu onkin komia <3

    VastaaPoista
  2. Siellä viiraa kunnolla, pois alta risut ja kissakamut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on käpyjäkin ollut, mutta ne ovat pelästyneet aikapäiviä sitten:) -henkilökunta-

      Poista