sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Poliittista satiiria vakavalla twistillä

Pesosen blogin toimituksessa lienee menossa pidempiaikainen henkilökunnan kouluttaminen, sillä uuden kameratekniikan opetteleminen kestää kauemmin mitä ennalta odotettiin. Ilman kameraa ja kuvaa ei juttua oikein kannata lähteä rakentamaan.

Kamera on kuitenkin jo hyllyssä ja ensimmäisiä suttuisia kuvia on otettu eli toisin sanoen nukkuvaa kissaa on helppo kuvata. 

Eräänä päivänä Tippa pötkötteli omassa pedissään, mutta nopeallakin vilkaisulla Tipassa oli jotain erilaista. Tipalla oli suuren maailman politiikasta tutuksi tullut vaalea hiuskiehkura. Mistä lie moisen trumpauttanut? Henkilökunnan pikaisen paheksunnan onneksi kiehkura putosi yhtä nopeasti kuin se oli ilmestynytkin. Se ei ollut pysyvä. 


Tippa harrastaa poliittista satiiriaViikolla tämä Pesosen porukan ikäpresidentti piipahti kontrollissa ja sen lisäksi tutkituttamassa edelleen vaivaavan silmän rähmimisen. Tohtori päätteli kyynelkanavien mahdollisesti olevan tukossa. Selkeän tulehduksen puutteessa hoitoa jatketaan kotona haalealla vedellä putsaamisella ja sen lisäksi kostutustipoilla.

Tippa on helppo kaveri viedä lääkäriin, mutta vaikea lääkärin jälkeen. Tippa on nyt parin päivän ajan illan suussa ja yön korvalla aloittanut järkälemäisen huutamisen! Ja kun Tippa on tällä erää kuuro, niin Tippa huutaa kahta kauheammin, kuin huutaen kuurouden läpi! Ensin Tippa saattaa naukaista normaalisti, jonka jälkeen volyymi nousee asteella ja päättyy hirveään kiekaisuun. Vielä ei ole naapurusto reagoinnut. 

Tippa jatkaa kotiutumista ja henkilökunta tekniikan opettelemista. Näillä eväillä, kahvitauoilla ja kesän ihastelulla jatkamme. Tippa kiittää, kuittaa ja naukuu. nau, Nau NAU! Pysykää kuuloetäisyydellä.

4 kommenttia:

 1. No Tipallapa on oivat kesämetkut 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tippa on aina ollut diiva ja kulkenut omia polkujaan. Näyttää huumorikin olevan omanlaista. -henkilökunta-

   Poista
 2. Kauhistava hiuskiehkura. :O Tippa-mummolle toivotetaan silmien rähmimisen loppumista ja henkilökunnalle kuulosuojaimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Tippa harrasti itsesensuuria ja poisti hiuskiehkuran nopeasti. Tosin hankki seuraavalle päivälle samanlaisen, mutta huomattavasti pienemmän.

   Lääkärin keskustelun jälkeen muutamme tämän hetkistä 1-2-1 lääkkeeannostelun kuviota 2-2-1 kuvioksi ja katsomme toimiiko se. Kontrolli parin kuukauden päästä. -henkilökunta-

   Poista