keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Hannu ja Kerttu pakanneet Zooplussan

Sitä kun tilailee Zooplussan kautta kissoille ruokaa tai muita tarpeita, niin nykyään se menee ihan arpapeliksi tuleeko ja jos tulee, niin mitä kautta ja missä kunnossa. Viime kerran tilauksesta toinen laatikko koukkasi normaalisti postiin ja toinen GSL:n kautta postiin. Posti on aina se paras vaihtoehto. Tuossa GSL:n toimituksessakin kävi jonkinmoinen tuuri, sillä siitä hetkestä kun vaihdoimme toimituksen postiin noudettavaksi, niin se tuli itse asiassa jo seuraavana päivänä noudettavaksi!? Nopea käännös. Olimme varautuneet 3-4 päivän odottamiseen, mutta näin tällä erää. 

 Sattumoisin ja onneksi olimme autolla liikkeellä ja sattumoisin piipahdimme kahville, jona aikana saapui viesti että paketin voi noutaa. Alunperin oli tarkoitus noutaa paketti happihyppelynä periaatteella "otamme paketin kainaloon"Paketti ei ollut painava, mutta se oli iso. Julmetun isot kainalot olisi saanut olla. Hädin tuskin paketti mahtui nyt edes auton takapenkille. 

Paketin saannissa kävi tuuri, mutta koukku odotti. Kun nostimme pakettia ostoskärryihin, niin johan alkoi rapisemaan. Olimme kuin Hannu ja Kerttu, jotka jättivät pieniä kiviä peräänsä  - nyt vana muodostui kissan kuivanappuloista. Laatikossa oli jokin paketti auennut ja sen lisäksi itse laatikossa oli pohjan toisesta päästä teippaukset repsahtaneet. Reitti vapauteen oli nappuloille valmis. Ei voinut kuin nauraa. 


Laatikossa teipit repsottavat

Ilmainen kissojen kuivanappula purkki oli lävähtänyt kokonaan tyhjäksi ja se oli levinnyt pitkin laatikkoa. Koko purkki tyhjän tyhjä. Tarkemmin kun katseli purkkia, niin se ei ollut mitenkään kiinni, kannessa ei minkään näköistä naks-systeemiä tai muuta lukitusta, ei edes palaa teippiä. Sen kohtalo ei ollut muuta kuin aueta. Ilmainen tuote, joten ei siitä kehdannut edes ääntä nostaa. Surkuhupaisaa naurua kyllä. 


Ilmainen kuivanappulapurkki antanut periksi, mutta missä nappulat......nappulat valuneet toiseen päähän.


Suuri laatikko lanseerattiin kissoille kaksioviseksi koiran kopiksi ja eka laatikossa sai nappulayllätyksen. Sitä ennen suurimmat nappulamäärät äyskäröitiin talteen, ettei ihan ähkyksi mennyt. 

Ja kun laatikko on iso, on siitä muodostunut uskaliaimmille kissoille läpijuoksutunneli. Nappulat on jo aikapäiviä sitten syöty:)


Sofi laatikossa haistelemassa irtonamuja, Hannu odottaa


  

6 kommenttia:

 1. Wau, kissannappulalaatikko! Vähänkö siisti paikka! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä on porukka pyörinyt:) -henkilökunta-

   Poista
 2. Ehkäpä ilmaispurkki olikin juuri tuohon tarkoitukseen 😹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, joo, ei luettu käyttöohjeita:) -henkilökunta-

   Poista
 3. Meilläkin oli tuo sama ilmaispurkki ottanut osumaa, mutta oli vaivoin pysynyt kiinni. Sen sijaan samassa paketissa olleet kissanhiekat ropisivat lattialle... Rikki mennyt laatikko oli PostNordin kuljetuksessa, toisen laatikon samasta tilauksesta toi Posti ja se oli hyväkuntoinen.

  Läpijuoksutunneli on hieno idea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Halavalla ei saa hyvää". Jos ei purkki, niin sitten pussi rikki. Myötänaurut saatiin, jotta plussalle jäitte. Kiitos tarinasta:) -henkilökunta-

   Poista