perjantai 2. tammikuuta 2015

Vanhoilla hyvillä kujeilla

Uusi vuosi ja vanhat hyvät kujeet; mihinkäs niitä vaihtamaan! Vuodenvaihde sujui Pesosella ja kumppaneilla ihan mukavasti. Naapurit olivat ystävällisiä, eivätkä pitäneet pihamaata paukkujen taistelulukenttänä. Kiitos siitä! TV:n taustaääni riitti vaimentamaan pahimpia rätinöitä ja radiokin oli kiinni koko illan. Uteliaimmat, lähinnä Tippa katseli loppuillasta raketteja nenä lasissa kiinni.

Parin päivän päästä lähtee kuusi nurkasta ja alkaa arki. Kuusen juuri on vakiintunut Pesosen yhdeksi lempipaikaksi reilun viikon aikana. Jatkossa esim. sohvalla jossa Petski on viettänyt yhä enemmän aikaa, on myös tilaa 

Tutummaksi on tullut myös Hannu, joka esitellään nyt. Tästä on hyvä ponnistaa vuoteen 2015! Hyvää alkavaa vuotta kaikille!
Hannu

6-vuotias Hannu on sikalan poikia, isosta kissakatraasta. Äiti ja sisko ovat puolipitkäkarvaisia kilppareita. Eläinsuojelutalolla Hannun paikka oli sohvan takana (sohvan takunen). Sieltä käsin Hannu murisi ja sähisi. Uudessa kodissa Hannu sai olla pari viikkoa aivan rauhassa; katsella akvaarion kaloja, samalla kun isäntäväki puuhasteli arkiaskareita. Hannu tottui ja kotiutui. 

Hannu nimenä oli niin hyvä, että sai pitää sen. Muita nimiä joilla kutsutaan, on mm. Hannu-Pannu, Hanski, Hannipaali, Habanero, Keltsi ja Pönde

Hannu on sydämmellinen, kultainen ja kiltti - paikoin liian kiltti. Hannu antaa ruokakipolla ja leikeissä muille tilaa, mutta samalla on reipas ja sosiaalinen. Kaikkien kissojen kanssa Hannu tulee toimeen ja ihmis-vieraita tullaan myös morjestamaan. Hannu tykkää päähän pussaamisesta ja sylissä olemisesta, jos samalla pussataan päähän! Ruokapuolella mm. tofunakit ovat mieleen! Niitä nautitaan vain pieninä annoksina.


Pesosen kohdatessa Hannu morjestaa kurahtamalla ja näin Pesonen on oppinut Hannun liikkeet ja askeleet. Pesonen tietää odottaa Hannua nurkan takana ja syöksähtää Hannuun vauhtia. Hannulla ja Pesosella on hyvä mutkaton suhde. 

Hannu leikkii vähemmän, mutta tykkää kuitenkin sulista ja kepeistä - joulun aikaan myös kuusen järsimisestä. Harmiksi Hannulla on hieman heikot hampaat.


Leikkiä tai ei mutta myös kissanvessa on Hannulla aikamoinen temmellyskenttä. Kaukaa kuulee kun Hannu on vessassa ja alkaa peittelyn vuoro. Hannu on oikea kaivuukone, piiitkääällä työvuorolla. Hiekkaa saa lakaista käynnin jälkeen tonnikaupalla. Oli miten oli, tämä kaivuukone on tehty kullasta! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti