perjantai 8. syyskuuta 2017

Nappula-Hannu

"Onks nappulaa tarjolla", tiedustelee
Hannu
Kun aloin haastelemaan Hannun huoltajaa aiheesta Hannu ja nappulat, vastauksena oli huokauksen kera "Voi sentään". Vastauksessa taisi levätä puoli totuutta, sillä Hannu on paatumaton ja kyltymätön nappuloiden perään. 

Hannu on aina saanut nappuloita, mutta viimeistään Royal Canin aikana Hannun nappula-addiktiin herättiin, sillä se näkyi negatiivisesti Hannun nousevissa painolukemissa. Liika hiilihydraatti teki tehtäväänsä. Hannu tehosti nappuloiden haittavaikutuksia hotkimalla ateriansa. 

Välillä henkilökunta on kuitenkin pahan pakon edessä ja esim. kylkiäisenä saadut pienet viljallisen naksupaketit otetaan käyttöön. Ilmaiseksi Hannu ei viljanappuloita saa, vaan näitä em. nappuloita käytetään mm. aktivoinnissa. Mutta kun Hannu tietää, että Royal Caninia löytyy talosta, niin silloin ei älypeliin kosketa; silloin Hannu istuu ja odottaa, että Royal Canin nappula "lentää" suoraan suuhun. Kerran kun on RC nappulaa saanut, niin silloin Hannu myös päivystää herkeämättä keittiön ruokakaapin edessä, odottaa ja väittää, ettei muita nappuloita voi syödä. Henkilökunta pysyy kuitenkin tiukkana, eikä ruoki Hannua Royal Cainin nappuloilla.

Naksujen heittelystä Hannu ei oikein välitä, mutta kun henkilökunta piilottaa naksuja, niin niitä Hannu tykkää etsiä.  


Hannu odottaa edelleen nappuloita


Hannu on nykyäänkin niin nirso tuoreruuan suhteen, että valitsee usein mielummin viljattoman naksun kuin maukkaan tuoreruuan! Hannulla on tapana nuuhkaista tuoreruokaa ja häipyä - naksuja pitäisi saada. Tällä hetkellä naksuina käytetään Power Of Naturea ja Canagania ja niitä annetaan koko porukalle vain n. 60 g päivää kohden. Näitä naksuja Hannu käy ajoittain salaa syömässä.

Ilman (tuore)ruokaa Hannu ei jää ja kyllä Hannu tuoreruokaa myös syö. Siitä kertoo selkeää kieltä jo Hannun kompakti koko ja virkeä olemus. Hannu on herkuttelija, kuten me kaikki ja henkilökunnan vastuulla on pitää herkuttelu aisoissa, jotta saisimme herkutella yhdessä pidempään. Nam nam, kohtuudella siis!  5 kommenttia:

 1. Voi kun Hannu saisimme elää naksumaassa, jossa olisi erilaisia naksuja aina tarjolla! Voisimme yhdessä niitä syödä kilpaa :D - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Max. Näistä on tehty elokuvia, eikä ne välttämättä ole aina kaunista katseltavaa. Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti, elokuvallekin saadaan kiva loppu. Sama koskee Hannua. -henkilökunta-

   Poista
 2. Voi Hannua, raukka siellä odottaa ja odottaa ja odottaa. :D Kuivaruoka-addiktio on kyllä paha.

  Täälläkinhän asuu eräs Kassinen, joka nytkin kököttää eilisessä temppuiluhetkessä käytetyn kantokopan päällä ja nuoleskelee kattoa, että olisiko siihen jäänyt raksumurenia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuva matkailu on hauskaa! Katto-Kassinen pitää nimeänsä virkeänä - olisiko parin irtonappulan paikka? Ihan pari vaan...

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista