tiistai 24. heinäkuuta 2018

Helisevä kesätoimittaja

Pesosen blogin kesätoimittaja on helisemässä, sillä aikataulu nettijulkaisun toimituksessa ei päde. Uutta ja relevanttia juttua pukkaa, vaikka vanhat ja jo luvatut jutut ovat jonossa. Pöydällä lepää ainakin kaksi juttua Hannusta

Laku marssii päättäväisenä kohti kuvaajaa...

Kotiin tullessa ei nykyään tiedä yhtään mitä on vastassa!? Viime viikkojen uusi villitys on heittää sohvan selkänoja lattialle. Eikä selkänoja ole mikään köykäinen, vaan sitä on kammettu ihan tosissaan. Ja sitten mätkäisty kuin moukari nurmeen hyvinä yleisurheilukesinä. 

Hannu suostui poseerattavaksi (kuvan kissa ei liity
tapaukseen. Ehkä).

No, ei se sinällään haittaa, sillä "sohva" on huonekalujättiläisen Sotkan halvin sohva. "Se tulee kissatalouteen. Seitsemän kissan talouteen". Myyjä ymmärsi heti yskän, eikä ohjannut sohvan hankkijoita heidän luksus puolelle. Hinta - laatu sohva ajaa asian ja kissatkin näemmä "tykkäävät". 

Jotta tempaukselle saatiin asiaankuuluva painoarvo ja julkaisukynnyksen ylitys, niin avatun selkänojan päälle oli oksennettu. Lieneekö oksennus tullut sillä aikaa kun toimituksen väki istui vielä kaupunkikahvilla, eikä ollut kotona kokkaamassa, vaikka kello niin väitti?


Julkaisukynnys ylittyi.


6 kommenttia:

  1. Olipa fiksu myyjä 😁 Mutta kukahan teillä urheili ja osoitti mieltään 🤔😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka kuinka pyysi tassuja pystyyn, niin se ei t a a s k a a n selvinnyt. Kumma juttu. Eilen laitettiin uusi, tarpeeksi iso TV jalustalle, niin se oli onneksi pysynyt paikoillaan - ja ilman pultteja! :)

      Poista
  2. Meilläkin on luonnoksia, ja vaikka kuinka vanhoja, odottamassa julkaisuaan (esim toissajoulun joululahjoista...). Onneksi osa on edes ajattomia juttuja, joita voi ulkaista milloin vaan!

    Siellähän on urheiltu. :D Varmaan porukka on joukolla kammennut sohvan selkänojaa irti ja sitten arponut, kuka pääsee siihen ihmisten iloksi puklaamaan. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Mainio pohdinta. Melkein toivomme, että näin olisi käynyt, sillä sielun silmät välkkyvät, kun ajatteleekin moista tapahtumaa. Pukluhan on ihan kunniasia tuollaisen jälkeen!

      Voi miten näihin helteisiin sopisi tuo toissajouluinen tarina! Antaa tulla vaan!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Jos Ellin pohdinta patjan siirtymiseen oli mainio, niin on myös tämä. Ponnistusvoima. Haistan virneen voiman ja kuinka seitsemän kissaa kuumottaa niskaan ja virnuilee toimittajalle. Lyhyt ja ytimekäs. Ryhdikäs.

      Poista