perjantai 12. lokakuuta 2018

Viikon poseeraus

Jostain syystä Pesonen on viime viikkoina kuullut kaikki Jetat menot ja paluut ja "innostunut" lähtemään herkästi perään. Näin pääsi käymään myös pari päivää sitten, kun Pesonen oleili aivan rauhassa omasa pienessä boeng-tuolissaan ja Jetta sattui olemaan viereisen pöydän päällä. Petski kuuli sen ja lähti nousemaan suorinta tietä boeng-tuolin selkämystä pitkin. Tässä vaiheessa myös valpas blogi-toimittaja haistoi jutun juurta ja kun Pesonen tapaili etutassuillaan jo pöydän kantta, oli toimittajakin heittänyt puurokauhansa syrjään ja vilkkain askelin lähtenyt noutamaan kameraa astiakaapista - juu, kyllä, kaikkillahan kamera on astiakaapissa.

Toimittajan saapuessa kuvauspaikalle istui Pesonen pikku boengissaan ihmetellen koko tohinaa. Kuva otettiin, mutta draaman kaari oli jo siinä vaiheessa naksahtanut katki. Sinänsä hyvä, sillä Jetan perään säntäys oli päättynyt. Kameran omasta pienestä näytöstä ei koko totuutta näkynyt, mutta kuvan kehittämisen jälkeen näkyy selvästi kuinka Pesosella on suht nopeasti kehiin heitetty poseeraus!  Viikon poseeraus.4 kommenttia:

 1. Astiakaapissa.. No blogitoimittajia on moneen junaan 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astiakaappi lienee talon keskeisin paikka, josta saa nopeasti napattua kameran kun on tarve. Eiks ollut aika hyvä puolustuspuhe:) -toimitus-

   Poista
 2. Hyvä otos. :D Taitaa Pesonen olla aivan tyrmistynyt säntäyksen äänimaailmasta?

  Astiakaappi on hyvä paikka kameralle! Meillä oli edellinen, pieni ja huono kamera astiakaapissa, mutta nykyinen isompi ja parempi kamera ei sinne mahdukaan ja joutuu olemaan huonetilassa alttiina kaikenlaisille vaaroille. Onneksi on edes kameralaukku. Tavaroita pudottelevan Sepon takia sitä ei uskalla säiyttää pöydillä eli sen paikka on keittiön lattialla...

  Ihana pöytäliina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astiakaapissa on itseasiassa kaksi kameraa! Isompi ja pienempi (niin ja on siellä isomman kameran putkikin). Kameralaukku on liian hankala, koska se taas on kaapissa oven takana ja kaapissa se on sen takia, kun se on toiminut yhden kerran vessana:) Kameralaukku, joka on ostettu Sodankylästä, on oikeasti kalastuslaukku, mutta ei vede...kosteudenpitävä.

   Tavaroita ei "julkisilla" paikoilla uskalla pitää, sillä on noita "Seppoja" täälläkin:).

   Ihana pöytäliina on vuosien takaa, lahden takaa Tallinnasta. Tarina silläkin.

   Ja Pesonen on Pesonen ja viime aikoina muutenkin harrastanut selkänojakiipeilyä. Voi tätä porukkaa:)

   Poista