perjantai 16. marraskuuta 2018

Pesosen kaveri # 1 / 6 Jetta

Varsinkin facebookin puolella puhutaan Petskin porukoista ja kavereista, mutta kavereita ei juurikaan (facebookissa) ole esitelty. Nostetaan kaverit taas esiin ja esitellään heitä tässä pitkin vuodenvaihdetta.

Esitellään Petskin kaverit kuitenkin siitä näkövinkkelistä, että mitä he merkitsevät Petskille. Mikä on kunkin rooli Petskin elämässä. Esittelyssä ei noudateta sen suurempaa arvojärjestelyä tai hyvä veli ohjelmaa.


PESOSEN KAVERI # 1 / 6   JETTA 


Jetta ja Pesonen eivät todellisuudessa varsinaisia kavereita ole, mutta Jetan rooli saattaa olla tärkeämpi kuin aavistammekaan, sillä Jetta pitää yllä Pesosen "saalistusviettiä". Jo aikaisemmin on todettu kuinka Pesonen tykkää syystä tai toisesta "jahdata" Jettaa. Jetta juoksee karkuun ja Pesonen juoksee perässä. Sen voi nähdä tärkeänä saalistusvietin ylläpitäjän roolina, muuten niin säyseässä porukassa.

Jahtia voi pitää myös kuntoiluna, eli Jetta on Pesosen personal trainer! Mikä tärkeämpää, Jetta pitää Pesosen aisteja yllä. Jetan askeleet ja liikkeet ovat elintärkeitä Pesosen aktiivisuudelle!

Vaikka Petskin ja Jetan välit ovat paikoin viileät, niin ne ovat tasavertaiset, sillä Jetta ei aseta itseään Pirin ja Tipan lailla Pesosen yläpuolelle. Ikätoveri Jetta haluaisi olla kaveri, mutta Pesonen ei ole vielä lämmennyt, vaikka välillä ruokakipolla ja sen syrjässäkin pusketaan ja nuollaan. Ihan vahingossa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti