keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Leluja testissä


Kivijalkalemmikkieläinkauppaliike Salamanteri tarjosi Pesosen säälimättömän kovalle porukalle testattavaksi uusia leluja ja porukkahan testasi.

Lelut ovat pieniä näppi-leluja, joissa viihdykkeenä on käytetty mm. kissanminttua sekä rapisevaa maissinjyvää. Lelut on tehty pienellä pajalla ja sieltä ne ovat päätyneet Salamanteriin kokeiltaviksi ja nyt siis meille testattaviksi.



Piri kysyy, joko testin saa aloittaa?


Kissanminttu, tuo kavereiden rähinäjauhe, on aina hieman arvoitus, mutta tällä kertaa siihen suhtauduttiin maltillisesti. Rähinää, saatika suhinaa ei tullut. Homma ei lähtenyt lapasesta, vaan leikki soljui kuin kesäinen joenuoma, jossa kalat saavat uida vastarintaa rennoin vedoin.


Sofi testaa


Hannu testaa

Laku testaa

Piri on testannut


Moinen rentous tietysti hieman epäilytti, että onko leluissa potkua ensitapaamisen hennon hurman jälkeen ja päätimme testata asian. Poistuimme seuraava päivänä asunnosta useammaksi tunniksi ja jätimme neljä lelua tiettyihin paikkoihin - ihan normaaleihin paikkoihin, missä mikä tahansa lelu pötköttelee harmittomasti. Poistumisaika oli keskellä päivää jolloin valtaosa porukasta tuntuu nukkuvan. Siis hyvä testiaika lelujen kiinnostavuuden kannalta. 




Palatessamme oli neljästä lelusta kolmea retuutettu. Hyvä prosentti ja tarkoittaa että lelut ovat tulleet käyttöön. Nyt reilu viikko lelujen saamisen jälkeen, niillä leikitään aina silloin tällöin. Lelut eivät ole jääneet hyllyköiden reikien täytteeksi. Hyvä!  


KIITOS!



J Ä L K I K I R J O I T U S 

...no jos ihan tarkkoja ollaan, niin ei aivan kaikki leikkineet. Silloin kun lelut kun tuotiin kotiin ja heitettiin lattialle, niin yksi joukosta siirtyi sivummalle ja aloitti oman shown - shown, jota on kestänyt jo pari päivää ja yleensä öisin. Tipan uusin lelu on vessaharja, jota se tykkää vetää nurkata pois ja kaataa. Kukin tyylillään!


Tippa tyylillään.  (Ps. etsi Laku)




Salamanteri


4 kommenttia:

  1. Hih, Tipallapa on jännä uusi lelu; joudutte miettimään miten sen piilottaa 😸

    Nuo oikeat lelut taas vaikuttavat hyviltä, kun kelpaavat leikkeihin uutuuden viehätyksenkin mentyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tipan "lelulle" on löytynyt väliaikainen paikka - nyt se on piilotettu vaatekaappiin:)

      Jep, nyt on lelujen kanssa päästy ensinuuhkaisua pidemmälle ja se on aina plussaa:)

      Poista
  2. Hauskat hiiret! Tuollaiset litistyneet, liekö auton alle jääneet? :D Kiva että kelpaavat noin kauan ja hyvällä prosentilla.

    Tipalle ei pienet hiirulaiset riitäkään, kyllä saaliissa täytyy olla vastusta. :'D Ihmekään jos Laku noin kaukaa kiertää suuren vessaharjan tappaneen pedon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisiko "hiiret" litistyneet vessaharjan alle? Jotenkin Tippa saa ison harjan raahattua nurkasta ja tässä tapauksessa kynnyksen ylitse! Kukin leikki tavallaan - tosin Tipan leikkeihin ei henkilökunta ole juurikaan lähtenyt mukaan:)

      Poista