keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Vapun viettoa; osa 1/2

Vappu on perinteisesti yksi koristejuhlista, kun koti tärvellään kaikella karnevaalitavaralla. Pesosen porukoilla ollaan juhlia juhlittu, joulua lukuun ottamatta melko maltillisesti. Pääsiäisenä on saatettu muutama tipi tai munakoriste lätkäistä jonnekin ja juhannuksenakin on koivut jätetty juurineen maahan. 

Ilmasta sataa serpparia! Ja ainankin Sofi (oik) tykkää! Piri seuraa vieressä ja Hannu taaempana.

Tänä vappuna omaksi ja kissojen iloksi puhallettiin muutama serpparirulla ja asennettiin ne lötköttämään niin, että kissat saavat rauhassa tutkiskella niitä. Ilmapalloja puhallettiin ja muutama laskettiin ilmaan pörisemään. Äimän käki piipahti sillä hetkellä huoneessa! Valmiit pallot laitettiin parvekkkeelle roikkumaan, etteivät rikki mennessään saa kissoja hermoromahduksen partaalla, eikä muovin räipäleet ajaudu vääriin tassuihin. 

Vappu on ollut rauhallinen.... paitsi Lakulla, joka vappupäivänä lähti pienelle ajelulle. Mihin mentiin - siitä osassa 2/2. 

Lakun ihmettelee ilmasta roikkuvaa serpentiinä.

2 kommenttia:

  1. Juhlahärpäkkeet on aina hyviä virikkeitä päiväksi tai pariksi! Meillä ei ollut serpentiiniä tai palloja, kissarukat jäivät kaikesta vapusta paitsi. :'D

    VastaaPoista