perjantai 6. syyskuuta 2019

Pätkä mäntyä perhettä koristamaan

"Viekää autot pois, kaksi mäntyä kaadetaan roskakatoksen takaa. Puita saa asukkaat hakea". Meidän saalis oli pätkä mäntyä kissoille ja itselle kaksi ovenkahva aihiota.

Männyn-pätkä piti olla kiva idea ja yllätys, mutta totta puhuaksemme, se ei ole odotuksia ylittänyt edes neljäntenä päivänä siitä kun puupari kaadettiin. Ensisijaisesti ajattelimme Hannua, joka niin raivoisasti rakastaa raapia mm. parvekkeen puista pöydän jalkaa. Nyt olisi ollut koko runko, tuoretavara revittävä. Hannu ei ole tainnut edes nähdä koko puuta, vaikka on melkein siihen otsansa lyönyt. Niin paljon Hannua kiinnostaa.

Pesonen nuuhkutteli hieman pidempään, mutta
ei lähtenyt raapimaan.

Ohkolan otukset, Sofi, Laku ja Pesonen kävivät tietysti tavaran tarkastamassa, mutta pikaisen tarkastuksen jälkeen laskivat pölkyn "jatkamaan matkaa".

Piri pelkää ja on varovainen kaikelle uudelle ja oudolle, kuten nyt esim. männyn pätkälle keskellä olohuonetta. Kukapa ei mäntyä olohuoneessa pelkäisi. Piri piti etäisyyttä, mutta uskaltautui kuitenkin nuuhkaisemaan matkan päästä. Tämän jälkeen pölkky on saanut Pirin puolesta patsastella aivan rauhassa.

Piri ja Pirin hajurako

Nyt pölkky on pitänyt kortteeria parvekkeella ja saanut nauttia suuresta hiljaisuudesta. Idea oli ihana, mutta tuumauksen toteutus lässähtänyt. Ehkä kissat sitten vanhemmiten arvostavat, mitä kaikkea henkilökunta mm. raahaa tupaan ja tarjoaa ihmeteltävää tai sitten ne kylmän viileästi ynnäävät meidät samaan kastiin männyn pätkän kanssa. Ota noista selvää:)


2 kommenttia:

  1. Selvästi oli vääränlaista puuta! Jos olisi ollut muotoonsahattua, pintakäsiteltyä ja kalliilla ostettua niin olisi varmasti kelvannut raapimiseen. ;)

    VastaaPoista