perjantai 6. marraskuuta 2020

Joka aamu



Mansikkahillo toisessa päässä ja kaurajuoma toisessa. Siinä välissä muut aamun välttämättömät herkut. Leipää, rasvaa, Tippaa ja leikkelettä. Joka aamu. Tarkkaan nakutettu. Päivän tärkein. 

Joka aamu. Yksi tuote liikkuu ja häärää. Makaa ja määrää. Mansikkahillon ja kaurajuoman välissä. Niin kuin leikkele. Täydentää.

Pöytän notkuu, natisee. Vanha pöytä. Enemmän kantaa, enemmän natisee. Keskeltä kuitenkin jämäkkä. Jämäkkä kuin bensatippa. Pitää liikkeellä. Aivan kuin mansikkahillo ja kaurajuoma. Joka aamu. 

3 kommenttia:

  1. Leikkele kiinnostaa, saa suositella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvan perässä Tippa-tyttö ja sitten kun astiat huuhdellaan, tahtoo Tippa vettä. Hannu nuuhkii meillä leikkeleet, nakit ja muut vegaaniset tuotteet (mutta ruokana on kissojen ruoka!) -henkilökunta-

      Poista
    2. Ja vielä tuo leikkele-asia, niin kokeilemalla löytää mieleisensä, mutta henkilökunnan koriin tarttuu useimmin esim. Bon Soya Savustettu kasvisleikkele. Maistuu hieman arkiselta, mutta menettelee. Violife Vegicken leikkele tuo haaleudessan mieleen vanhan kunnon lauantai makkara maun. Juustopuolella parhaaksi viipaloiduksi "juustoksi" on osoittautunut Kremel. Täällä päin ainankin Citymarket myy sitä.
      Vegaanipuolen tuotteiden maut ja tuotteiden rakenteet ovat monesti niin hakusessa, että tosiaan kylmästi kokeilemalla löytää haluamansa. Kirjo ei ole vielä kovin laaja. Kohti makuelämyksiä, ehkäpä pettymyksiäkin, mutta myös löytämisen iloja! -henkilökunta-

      Poista