sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

18. pvän pallotaistelu

Riikka räyhää, eikä 18. pvän kahdeksikon pallukat saa selvyyttä kumpi aikoo olla päällä, kumpi alla. Kyljellään kahdeksikko oli äärettömyys ja se ei nyt passaisi, sillä kyllä tuohon Pesosen ja Sofin painiin pitää laittaa pillin vihellys väliin. Myrsky siinä on nousemassa.


Sofin ja Pesosen paini lähtenyt "urilleen"


"Peli poikki", huutaa henkilökunta! Kreikkalaiset ja roomalaiset iskevät matolla ja hiukkaset nousevat katon rajaan. Phyyyiii, vihelletään pilliin uudestaan, mutta katsekontakti säilyy kuin tontti pellon reunalla. Pesonen kuuntelee, köyristelee ja hyöppää. Hyökkäyksen ja hyppäyksen sekoitus. Sofi ottaa vastaan kengurupallon tömähdyksen ja menettää tasapainon. Lattia tömähtää, eikä edes sunnuntai Hesari tipahtanut.


Pesonen hyöppäämmässä

Pesonen ja Sofi ovat kuin numero kahdeksan, mutta eivät osaa päättää kumpi on kumpi pallo. Välillä asento on solmuinen ääretön. Eikä sulautiminenkaan ole kaukana. Kiehnää, kaartaa, hyöppää ja leiskauttaa. Tuhinaa, töminää ja narinaa. Kestää aikansa ja sitten loppuu. 

Maton pölyhaituvat palaavat katon rajasta ja ilma asettuu aloilleen. En kuullut loppusummeria, enkä kuullut myöskään kongia. Paini loppui. Henkisten kolhujen ja kuulumisten vaihtaminen alkoi välittömästi. Hetki sitten jaettiin vuoron perään iskuja, nyt niitä pestiin. Niskat naamat. Mitäs tässä. Pienet painit. Olisiko ollut puolipäivä? Puolen päivän painit. Ei täällä mitään myräkkää.


Kolhut, jos niitä edes tuli, pestään kimpassa pois


2 kommenttia:

  1. Olettepas te kilttejä, kun pesette toisenne painin jälkeen. Me kyllä jäähdytellään erikseen :D - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, aha. Kokeilkaapa tällaista sovinnollista loppua. Tää on kiva tapa viheltää peli. -Petski ja Sofi-

      Poista