sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Putkeen meni

 Kissojen tunnelin kovan käytön johdosta tunnelin tikkaukset olivat ratkenneet niin, että sieltä törrötti ikävästi metallinen jousi, sellainen silmänpuhkoja. Koska korjaaminen vaikutti liian työläältä, ei vikaan voinut reagoida muuten kuin hankkimalla turvallisempi kissatunneli. 

Liekö värien harhaa, mutta uusi tunneli vaikutti hieman pienemmältä ja ahtaalta. Vai olivatko kissat pulskistuneet parissa yössä. Niin tai näin, niin tunneli lattialle vaan kokeiltavaksi. Liekö värin harhaa vai tunsivatko kissat itsensä pulskemmiksi, mutta uusi tunneli ei het miten vetänyt puoleensa. Ajan kanssa ajoon, ei mikään kiire. 

Lopulta rapina alkoi. Pesonen tapaili tunnelin suuaukkoa ja sukelsi sisälle! Pesonen, tuo porukan rohkein kissa, joka tepastelee ulko-ovellekin kun käytävässä rapiseekolisee. Sinne tuo solahti, eikä makkarat ottaneet yhtään vastaan. Sen verran Petskiä kuitenkin jännitti, että päätti käyttää puolivälin pakoaukkoa hyödykseen ja pullahti siitä ulos. 

Näin oli tunneli sisäänajettu puoliväliin asti. Nyttemmin tunneli on ajettu sisään ja ryttyyn eli käyttöön otettu koko komeudessaan! 






  

6 kommenttia:

  1. Pesosta varmaan kiinnostaa se kiva rapina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset - rapina se lienee Petskin putkeen houkutellut. -henkilökunta-

      Poista
  2. Pienen näköinen tunneli, mutta jos makkarat mahtuu niin hyvä! Pesonen on aina niin sympaattinen. <3

    Meilläkin oli tunnelin päässä reikä ja jousi törrötti ulos. Sain ommeltua, vaikka aika työläs oli. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikas paha tuollainen törröttävä jousi ja kun aina sitä ei heti äkkää. Nyt on kuitenkin tunnelit kunnossa ja jouset siellä missä pitää:) Hyvä! -henkilökunta-

      Poista