sunnuntai 28. elokuuta 2016

Tauno

Hannun muinaisessa luovutussopimuksessa oli erikoinen nimihirviö, sillä siihen oli nimen paikalle eksynyt mysteerimerkintä Tauno = Hannu. Se on jäänyt epäselväksi mistä moinen johtuu. Yhtenä selityksenä voi olla se, että talolla oli tuolloin myös toinen pentu, jonka nimi oli Kerttu ja kun Tauno komeasta nimestään huolimatta ei Kertun kanssa trimmannut, niin nimi olisi vaihdettu raflaavammaksi. 

Hannu ja Kerttu ovat Grimmin veljesten sadun köyhän puunhakkaajan lapset, mutta juonen kannalta onnekseen neuvokkaita. Mielenkiintoista sinänsä, sillä Hannu itse on sikalan sälli.  


Kullankeltainen Hannu on kissoistamme ainoa, joka on "valittu" kuvan perusteella. Tosin yhtenä tekijänä oli myös Hannun käytös eläinsuojelutalolla, jossa Hannu piti majaa sohvan takana suhisten ja muristen. Halusimme Hannu pois villakoirien luota. 

Hannun esittely tammikuulta 2015 löytyy seuraavan linkin takaa: http://kissapesonen.blogspot.fi/2015/01/vanhoilla-hyvilla-kujeilla.html Raksujen syöntiä oleellisesti vähentänyt Hannu on nykyään selkeästi energisempi. Välillä liikutaan hulluuden ja valonnopeuden rajoilla ja se on Hannulle uutta. Silmin näkee kuinka Hannu elää uutta ajanjaksoa elämässään.

Seuraavassa on aavistuksen heikkolaatuinen videonpätkä Hannun "päiväkerho"-toiminnasta, mutta pätkä on kuitenkin täynnä sitä energiaa, jota tällä hetkellä ryöpsähtelee ja tirskuaa Hannusta. Silmiinpistävää on myös se, että vaikka taloudessa on kuusi muuta kissaa, niin videolla niitä ei näy! Hannu saa touhottaa aivan vapaasti! Lisäksi videolla on nähtävissä se, kuinka Hannu on järjestyksen kissa. Rullalle mennyt matto oikaistaan esimerkillisesti. Hyvä Hannu!


Videon kesto 2:46

2 kommenttia:

  1. Kukapa sitä villakoirien kans, kun pääsee tekemään noin hienoa videotakin!

    VastaaPoista
  2. Hannu tuo videoiden Tauno Palo! Sydänten sulattaja!

    VastaaPoista